Όταν η Μασία έγραφε… χρυσή ιστορία (pic)

Όταν η Μασία έγραφε… χρυσή ιστορία (pic)

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που το France Football ανακοίνωνε τους τρεις υποψήφιους της Χρυσής Μπάλας του 2010, οι οποίοι είχαν ως κοινό παρονομαστή την περίφημη Μασία...

Μπορεί η τωρινή κατάσταση της Μπαρτσελόνα να απογοητεύει ωστόσο δεν πάνε και πολλά χρόνια από τις ένδοξες εποχές της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα. Εκείνου του συνόλου που ταπείνωνε στην κυριολεξία κάθε της αντίπαλο και δεν άφηνε ποτέ κανένα περιθώριο.

Η περίφημη Μπαρτσελόνα του Πεπ είχε κατακτήσει τα πάντα. Με μπροστάρηδες την «Αγία Τριάδα», Μέσι, Ινιέστα και Τσάβι οι «μπλαουγκράνα» κυριάρχησαν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και έγραψαν τη δικιά τους ιστορία.

Η συγκεκριμένη τριάδα είχε καταφέρει και κάτι το μοναδικό που δεν είχε ξαναγίνει. Το France Football που δίνει τη Χρυσή Μπάλα είχε βγάλει τους τρεις υποψήφιους του διάσημου ατομικού βραβείου για τη σεζόν 2009/10, με τους τρεις «μπλαουγκράνα» να παλεύουν μεταξύ τους για τον τίτλο.

Οι δύο Ισπανοί και ο Αργεντίνος είχαν ως κοινό παρονομαστή την «αποφοίτηση» τους από τη μεγάλη σχολή ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, την περίφημη Μασία, η οποία απέδειξε πως βρίσκεται δίκαια στις κορυφαίες σχολές του πλανήτη.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιτυχία της Μασία, η οποία μέχρι και σήμερα καμαρώνει για το συγκεκριμένο επίτευγμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ