Μπαρτσελόνα : Στο τραπέζι το όνομα του Μαρτίνες

Μπαρτσελόνα : Στο τραπέζι το όνομα του Μαρτίνες

Μπορεί ο Έρικ Γκαρσία να είναι σε πρώτο πλάνο, ωστόσο η εναλλακτική λύση για τα στόπερ, είναι ο Λισάντρο Μαρτίνες...

Η Μπαρτσελόνα έχει κάνει ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα στην ιστορία της και η κακή αμυντική της λειτουργία, μαρτυράει που υπάρχει το βασικό πρόβλημα. Οι τραυματισμοί και οι λίγες επιλογές, κάνουν τους «μπλαουγκράνα» να είναι έτοιμοι για δυναμική κίνηση απόκτησης ενός στόπερ τον Γενάρη.

Μπορεί ο Έρικ Γκαρσία να είναι σε πρώτο πλάνο, ωστόσο, σύμφωνα με τη Sport, υπάρχει και εναλλακτική λύση. Ο λόγος για τον Λισάντρο Μαρτίνες του Άγιαξ, ο οποίος ξεχωρίζει φέτος με τον ολλανδικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος αμυντικός έχει ξεχωρίσει από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα και έχει πέσει το όνομά του στο τραπέζι σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Ισπανού άσου της Μάντσεστερ Σίτι. Οι «μπλαουγκράνα» τον θεωρούν έναν αρκετά εξελίξιμο ποδοσφαιριστή, ωστόσο ο «Αίαντας» δεν θα τον παραχωρήσει τόσο εύκολα.

Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του εκπνέει το καλοκαίρι του 2023 και η ομάδα έχει το δικαίωμα να του το ανανεώσει για ένα χρόνο ακόμα. Τέλος, φέτος μετράει 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό δύο τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ