Ροχιμπλάνκο μέχρι το 2022 ο Βρσάλικο!

Ροχιμπλάνκο μέχρι το 2022 ο Βρσάλικο!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου συνεργασίας της με τον Σίμε Βρσάλικο μέχρι τον Ιούνιο του 2022!

Ο Κροάτης άσος, Σίμε Βρσάλικο, θα παραμείνει ροχιμπλάνκο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 (30 Ιουνίου), αφού η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του. Ο 26χρονος εντάχθηκε στις τάξεις των Μαδριλένων τον Μάρτιο του 2016 από την Σασουόλο κι έκτοτε έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε όντας πάντα σίγουρη λύση στο άκρο της άμυνας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να «μεγαλώνω» εδώ, νιώθω πολύ άνετα και το μόνο που σκέφτομαι είναι η καθημερινή δουλειά για να γίνω απαραίτητος για την ομάδα», δήλωσε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου του 1992 στην Ριέκα, ο Βαλκάνιος αμυντικός φόρεσε την ροχιμπλάνκα φανέλα για πρώτη φορά πριν από περίπου 1,5 χρόνο. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα μετράει 39 επίσημους αγώνες και είναι σημαντικό κομμάτι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

https://twitter.com/Atleti/status/960575134078824450

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ