Κούμαν : «Ο Πουτζ προσφέρθηκε να αναλάβει το τελευταίο πέναλτι» (pic, vid)

Κούμαν : «Ο Πουτζ προσφέρθηκε να αναλάβει το τελευταίο πέναλτι» (pic, vid)

Για την επιλογή του Ρίκι Πουτζ να εκτελέσει το πέμπτο και τελευταίο πέναλτι της Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Ρόναλντ Κούμαν.

Μία βραδιά που θα θυμούνται για πολλά χρόνια οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, ήταν η χθεσινή, καθώς οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν να πάρουν στα πέναλτι κόντρα στη Σοσιεδάδ, την πρόκριση στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας, όπου θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπιλμπάο.

Εκτός από τον Μαρκ Άντρε Τερ Στέγκεν που πραγματοποίησε μία μυθική εμφάνιση, ένας από τους πρωταγωνιστές ήταν αναμφίβολα και ο Ρίκι Πουτζ. Ο «απόφοιτος» της Μασία εκτέλεσε το 5ο πέναλτι με το οποίο η Μπαρτσελόνα πήρε το εισιτήριο του τελικού. Ένα πέναλτι που προσφέρθηκε ο ίδιος να το αναλάβει όπως αποκάλυψε ο Ρόναλντ Κούμαν, καθώς κανένας άλλος εκείνη τη στιγμή δεν έδειξε το ποδοσφαιρικό θράσος του 21χρονου μέσου…

«Είχα επιλέξει τέσσερις ποδοσφαιριστές και ρώτησα τους υπόλοιπους για το πέμπτο πέναλτι. Ο Ρίκι θέλησε να το αναλάβει. Ο τρόπος και το ύφος του μου έδειξαν πως είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση και του έδωσε τη δυνατότητα να το αναλάβει», ανέφερε ο Ρόναλντ Κούμα.

«Προσφέρθηκα να αναλάβω το πέμπτο πέναλτι. Όταν πήρα την μπάλα ήμουν σίγουρος πως θα τα κατάφερνα», δήλωσε από την πλευρά του ο Πουτζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ