Ζιντάν για Γιόβιτς : «Είναι εύκολο να λες ότι η ευθύνη είναι του προπονητή»

Ζιντάν για Γιόβιτς : «Είναι εύκολο να λες ότι η ευθύνη είναι του προπονητή»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν απάντησε στην κριτική που δέχεται για την υπόθεση του Λούκα Γιόβιτς.

Ο Λούκα Γιόβιτς επέστεψε στην Άινταχτ Φρανκφούρτης ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Σέρβο επιθετικό να σημειώνει δύο γκολ κόντρα στη Σάλκε.

Πολλοί ήταν αυτοί που επιτέθηκαν στον Ζινεντίν Ζιντάν, θεωρώντας πως ο Γάλλος κόουτς δεν τον εκμεταλλεύτηκε και δεν τον αξιοποίησε όπως έπρεπε.

Ο «Ζιζού» απάντησε στην κριτική, παίρνοντας θέση στο ζήτημα που δημιουργήθηκε με τον Γιόβιτς.

«Είμαι χαρούμενος και μου άρεσε αυτό που έκανε. Εύχομαι στον Γιόβιτς και σε κάθε άλλον παίκτη ανήκει στην Ρεάλ τα καλύτερα (σ.σ ανάλογη κριτική δέχεται ο Ζιντάν για την πολύ καλή παρουσία των Χακίμι και Ρεγκιλόν σε Ίντερ και Τότεναμ αντίστοιχα, δύο παικτών που δεν είχαν θέση στους μερένγκες).

Η Ρεάλ είναι ένα δύσκολο μέρος, το έχω βιώσει ως ποδοσφαιριστής και αυτό που έκανε ο Λούκα είναι να βγει και να παίξει. Χαίρομαι για αυτόν και ελπίζω κάποια ημέρα αυτά που κάνει στην Άιντραχτ να τα κάνει και στην Ρεάλ» τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ισπανίας, και συμπλήρωσε:

«Έχει μέλλον και μπορεί να το δείξει στην Ρέαλ. Το ίδιο ισχύει για όλους. Εδώ υπάρχει πάντα ένας πανίσχυρος συναγωνισμός, όμως δεν είναι ο προπονητής εκείνος που θα πρέπει να φορτώνεται την ευθύνη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ