Ζιντάν : «Ήμουν πάντα τίμιος με τους παίκτες μου»

Ζιντάν : «Ήμουν πάντα τίμιος με τους παίκτες μου»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αναφέρθηκε στην περίπτωση του Λούκα Γιόβιτς και πως τον διαχειρίστηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Λούκα Γιόβιτς αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης για να επιστρέψει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αρχίζοντας πάλι να φορτώνει με γκολ τις αντίπαλες εστίες.

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας» Ζινεντίν Ζιντάν μιλώντας για τον Σέρβο τόνισε πως είναι εύκολο να κατηγορήσουν εκείνον για όσα έχουν συμβεί, ενώ επισήμανε πως είναι διαφορετικό να παίζει κάποιος στους μερένχες και διαφορετικό σε κάποια άλλη ομάδα.

Όσα είπε ο Ζινεντίν Ζιντάν:

«Είναι εύκολο να κατηγορούν εμένα για το θέμα. Ήμουν πάντα τίμιος με τους παίκτες μου. Κάποια στιγμή με κατηγόρησαν και για τον Ρεγκιλόν. Όταν ένας παίκτης είναι στην Ρέαλ, ξέρει τι πρέπει να περιμένει. Ναι είναι περίπλοκο θέμα.

Ως ποδοσφαιριστή το έζησα, κάποια στιγμή ο ποδοσφαιριστής πρέπει να δείξει την ποιότητα του. Αυτή είναι η υπόθεση του Γιόβιτς που είναι 21 χρονών. Η αγορά του ήταν μία καλή επιλογή για την Ρεάλ.

Είμαι χαρούμενος με αυτό που πέτυχε ήδη, του εύχομαι τα καλύτερα. Ελπίζω μια μέρα να κάνει το ίδιο και στην Ρεάλ. Το να παίζεις σε μία ομάδα και να παίζεις στην Ρεάλ είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ