Εϊμπάρ – Ατλέτικο 1-2

Εϊμπάρ – Ατλέτικο 1-2

Οι Ροχιμπλάνκος «φλέρταραν» με την γκέλα, όμως, ο Λουίς Σουάρες στο 88’ έκανε το 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λουίς Σουάρες στο 88’, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε εκτός έδρας της Εϊμπάρ με 2-1 και συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Ροχιμπλάνκος «φλέρταραν» με την γκέλα, αλλά στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Μια νίκη που τους φέρνει στο +7 από την Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο από τους Μερέγχες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά για την Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού στο 9ο λεπτό ο Ντιέγκο Σιμεόνε είδε την ομάδα του να δέχεται γκολ από τον τερματοφύλακα της Εϊμπάρ! Ο Καρασκό έκανε πέναλτι στον Ινούι και ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Μάρκο Ντμίτροβιτς, ανέλαβε την εκτέλεση. Ο πορτιέρο της Εϊμπάρ δεν λάθεψε απέναντι στον Ομπλακ και έκανε το 1-0.

Στο 26’ η Ατλέτικο Μαδρίτης άγγιξε την ισοφάριση, αλλά το μονοκόμματο σουτ του Κορέα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Ντμίτροβιτς. Ο,τι δεν κατάφερε ο ο Κορέα, το έκανε στο 40’ ο Λουίς Σουάρες. Η μπάλα στρώθηκε στον Ουρουγουανό επιθετικό και αυτός με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1.

Στο 49’ η Εϊμπάρ απείλησε με τον Κίκε, αλλά ο Ομπλακ αντέδρασε σωστά και είπε «όχι» στον αντίπαλό του, ενώ στο 62’ ο Αρμπίγια αστόχησε εξ επαφής. Στο 71’ ο Σουάρες έφτασε κοντά στο 2-1, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ. Στο 73’ ο Ντμίτροβιτς έσωσε μετά από σουτ του Φελίπε όπως έκανε και στο 85’ μετά από πλασέ του Ζοάο Φέλιξ.

Ο χρόνος κυλούσε και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει με το σκορ στο 1-1. Στο 87’ όμως ο Σουάρες κέρδισε πέναλτι από τον Αρμπίγια και δευτερόλεπτα αργότερα το εκτέλεσε αλά Πανένκα, κάνοντας το 2-1.

ΕΪΜΠΑΡ: Ντμίτροβιτς, Μπιγάς, Αρμπίγια, Ολιβέιρα, Ντιόπ (90+1’ Πέδρο Λεόν), Ινούι, Άλβαρεθ, Πόθο, Εσπόσιτο, Κίκε, Μούτο (77’ Ενρίτς)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Βρσάλικο, Σάβιτς, Φελίπε, Χιμένεθ, Σαούλ, Λεμάρ (46’ Ζοάο Φέλιξ), Καρασκό, Γιορέντε, Σουάρες (90+2’ Κοντογμπιά), Κορέα (46’ Τορέιρα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ