Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / LA LIGA / Συναγερμός στην Μπαρτσελόνα – Δύο κρούσματα στην Κορνέγια μετά το ματς του κυπέλλου
Συναγερμός στην Μπαρτσελόνα – Δύο κρούσματα στην Κορνέγια μετά το ματς του κυπέλλου
Αναστάτωση στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, καθώς δύο ποδοσφαιριστές της Κορνέγια διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους «μπλαουγκράνα».
Κόκκινος συναγερμός στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, μετά το ματς με την Κορνέγια για το εισιτήριο των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Sport, δύο ποδοσφαιριστές της Κορνέγια διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν.
Οι «μπλαουγκράνα» θα χρειαστούν να περάσουν ξανά από νέα τεστ Covid-19, ωστόσο αυτή τη στιγμή επικρατεί άγχος στις τάξεις της ομάδας, καθώς και τα δύο κρούσματα της Κορνέγια, ήταν ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι.
Μένει να βγουν τα αποτελέσματα των τεστ των μελών της Μπαρτσελόνα, ώστε να διαπιστωθεί πως όλοι είναι υγιείς.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Ανανέωσε τον Γκαρσία μέχρι το 2022 η Αθλέτικ Μπιλμπάο! (pic)
Παίκτης της Μπιλμπάο μέχρι το 2022 θα είναι ο Ραούλ Γκαρσία, καθώς η Αθλέτικ ανανέωσε για έναν επιπλέον χρόνο το συμβόλαιο του Ισπανού μέσου που έληγε το καλοκαίρι του 2021.
Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα βρήκε τις λύσεις στο δεύτερο και με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι που πέτυχε δύο γκολ, έφτασε σε άνετη νίκη με 3-0 επί της Έλτσε. Στο -5 από την Ατλέτικο αλλά με ματς περισσότερο πλέον οι Καταλανοί.
LIVE: Μπαρτσελόνα - Έλτσε. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της εξ αναβολής αναμέτρησης Μπαρτσελόνα - Έλτσε για την 1η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από Cosmote Sports 3.
Κρόος: Προτίμησε τον Μπενζεμά αντί των Μπαπέ και Χάαλαντ (vid)
Για τα σενάρια που θέλουν έναν εκ των Κιλιάν Μπαπέ η Έρλινγκ Χάαλαντ να βρίσκεται κοντά στη Ρεάλ ρωτήθηκε ο Τόνι Κρόος, με τον Γερμανό μέσο της Ρεάλ να προτιμάει τον Καρίμ Μπενζεμά.
Συγκλονιστικός Μεντί: «Οι γιατροί μου είχαν πει ότι δεν θα ξαναπαίξω μπάλα, κινδύνεψα να χάσω το πόδι μου»
Σε μερικές ανατριχιαστικές αποκαλύψεις προχώρησε ο Εντουάρντ Μεντί, καθώς ανέφερε πως οι γιατροί του είχαν πει ότι δεν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, ενώ κινδύνεψε ακόμα και να χάσει το πόδι του.