Επιτέλους νίκη για την Οσασούνα (3-1)

Επιτέλους νίκη για την Οσασούνα (3-1)

Η Οσασούνα πανηγύρισε νίκη μετά από τρεις μήνες επικρατώντας με 3-1 της Γρανάδα.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα για την Οσασούνα, που κέρδισε με 3-1 τη Γρανάδα κι επέστρεψε στις νίκες μετά από ακριβώς, τρεις μήνες, με τους φιλοξενούμενους να μην καταφέρνουν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς και πάλι εκτός έδρας.

Όσον αφορά το ματς στο 22ο λεπτό η κεφαλιά του Σουάρεθ πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 26’ μετά από σέντρα του Γιόνι, ο χερμάν έκανε τραγικό λάθος και ο Μπούντιμιρ από πλάσαρε για το 1-0. Μάλιστα 40’ ο Μπάρχα σέντραρε από δεξιά και ο Μπούντιμιρ με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 50ο λεπτό ο Σουάρεθ κέρδισε τις κόντρες στην περιοχή της Οσασούνα και με σουτ από δεξιά μείωσε σε 2-1 και στο 54’ η κεφαλιά του Όιερ πέρασε λίγο έξω. Στο 67ο λεπτό ο Σίλβα είπε όχι σε κεφαλιά του Ινίγο Πέρεθ, ενώ στο 83’ ο Ερέρα απέκρουσε το σουτ του Σουάρεθ και στο 85’ o Μονκαγιόλα με όμορφο σουτ έκανε το 3-1. Στο 89ο λεπτό αποβλήθηκε ο Ρονκάλια της Οσασούνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οσασούνα: Σέρχιο Ερέρα, Ρονκάλια, Όιερ, Νταβίντ Γκαρσία, Μανού Σάντσεθ (46’ Χουάν Κρουθ), Ινίγο Πέρεθ (68’ Μονκαγιόλα), Τορό, Ουνάι Γκαρσία, Γιόνι (45+1’ Ρουμπέν Γκαρσία), Μπούντιμιρ (46’ Καλέρι), Κίκε Μπάρχα (81’ Τόρες)

Γρανάδα: Σίλβα, Φουλκιέ (46’ Μολίνα), Ντουάρτε, Χερμάν Σάντσεθ, Νέβα (80’ Πουέρτας), Μοντορό, Βαγιέχο (46’ Κίνι), Ματσίς, Μίγια, Κένεντι (80’ Σολδάδο), Σουάρεθ (85’ Φέντε Βίκο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ