Η Ρεάλ περιμένει ένα… σημάδι από τον Μπαπέ

Η Ρεάλ περιμένει ένα… σημάδι από τον Μπαπέ

Η Ρεάλ Μαδρίτης στοχεύει στην απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ, όμως περιμένει την επόμενη κίνηση του Γάλλου σταρ και την απάντηση του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι επιλογές του Κιλιάν Μπαπέ, σχετικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του, είναι συγκεκριμένες. Είτε θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν, είτε θα πάρει μεταγραφή. Και οι διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης περιμένουν με αγωνία τι θα αποφασίσει νεαρός παγκόσμιος πρωταθλητής, που έχει ζητήσει εγγυήσεις από την διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, έτσι ώστε η ομάδα να ενισχυθεί και να καταστεί ανταγωνιστική στο κορυφαίο επίπεδο.

Πρόσφατα έγινε γνωστό, πως ο Μπαπέ θέλει πολυετή επέκταση του συμβολαίου του, σε συνδυασμό με αυτές τις εγγυήσεις, κάτι που σημαίνει ότι οι ετήσιες απολαβές του θα αυξηθούν κατά πολύ. Σε περίπτωση όμως που ο Μπαπέ αποφασίσει να μην ανανεώσει πριν το καλοκαίρι, τότε θα μεγαλώσει η… όρεξη των συλλόγων που θέλουν και μπορούν να τον αποκτήσουν, όπως είναι οι Μαδριλένοι, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ο Μπαπέ έχει δικαίωμα να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του από την 1η Ιανουαρίου 2022, όμως σε περίπτωση «ναυαγίου» στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του, δεν αποκλείεται η Παρί ν΄ αποφασίσει να τον παραχωρήσει, είτε κατά την διάρκεια του EURO, είτε μετά την κορυφαία διοργάνωση του προσεχούς καλοκαιριού.

Και αυτό είναι το… σημάδι που περιμένει με ανυπομονησία η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ