Ρεάλ Μαδρίτης – Λεβάντε 1-2

Ρεάλ Μαδρίτης – Λεβάντε 1-2

Μεγάλο διπλό για τη Λεβάντε που εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή λόγω της αποβολής του Μιλιτάο από το 8', έφερε τούμπα το ματς επικρατώντας με 2-1 της Ρεάλ. Στο -7 από την Ατλέτικο που έχει και δύο ματς λιγότερα η ομάδα του Ζιντάν.

Ο εφιάλτης δεν έχει τέλος για τη Ρεάλ στη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Ζιντάν έχασε και την τελευταία της ελπίδα να μείνει στο κυνήγι του τίτλου αφού ηττήθηκε με 1-2 από την εκπληκτική Λεβάντε στο «Alfredo Di Stéfano», μένοντας 7 βαθμούς πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης που έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα. Μάλιστα είναι πιθανό να έχει συγκάτοικο στη δεύτερη θέση και την Μπαρτσελόνα πλέον αν οι Καταλανοί κερδίσουν το δικό τους παιχνίδι.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και από το 8ο μόλις λεπτό φάνηκε ότι το παιχνίδι δεν θα εξελιχθεί καλά για τη Ρεάλ. Ο Μιλιτάο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Σέρχιο Λεόν που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Παρ’ όλα αυτά οι Μαδριλένοι άνοιξαν το σκορ στο 13′ με τον Κρόος να εξαιρετικά για τον Ασένσιο που δεν αστόχησε σε τετ α τετ για το 1-0. Στο 32′ όμως η Λεβάντε έφερε το ματς στα ίσα. Ο Μιραμόν έβγαλε τη σέντρα και ο Μοράλες με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Κουρτουά για το 1-1.

Η Λεβάντε κέρδισε πέναλτι στο 62′ για μαρκάρισμα του Βινίσιους στον Μιραμόβα αλλά ο Κουρτουά απέκρουσε την εκτέλεση του Ρόγερ που 16 λεπτά αργότερα πήρε την εκδίκησή του. Συγκεκριμένα στο 78′ ο Μπάρντι έδωσε στον Ρόγερ που με ωραίο κοντρόλ και τελείωμα έκανε το 2-1 για την ομάδα του. Σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε αφού η Ρεάλ αγωνιζόμενη και με παίκτη λιγότερο δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Ρεάλ Μαδρίτης Κουρτουά, Βαράν, Μιλιτάο, Μεντί, Οντριοθόλα, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Ασένσιο (82′ Αρίμπας), Αζάρ (60′ Βινίσιους), Μπενζεμά (82′ Μαριάνο)

Λεβάντε: Αϊτόρ Φερνάντεθ, Ντουάρτε, Πόστιγο, Κλερκ, Μιραμόν, Μελέρο, Μοράλες (76′ Ντάνι Γκόμεθ), Ραντόγια, Μάλσα (60′ Ροτσίνα), Ρόγερ (84′ Ρούμπεν Βέθο), Σέρχιο Λεόν (60′ Μπάρντι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ