Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ 5-2

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ 5-2

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πέτυχε το ΑΠΟΛΥΤΟ χατ -τρικ, οι Βάσκεθ και Κρόος πρόσθεσαν άλλα δύο γκολ και η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 5-2 της Ρεάλ Σοσιεδάδ σε μια νίκη που της δίνει ψυχολογία ενόψει της «μάχης» κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League!

Από το 2004 η Ρεάλ Σοσιέδαδ δεν έχει καταφέρει να «αλώσει» το Σαντιάγο Μπερναμπέου. Δεν τα κατάφερε ούτε το βράδυ του Σαββάτου (10/02). Στο 1′ ο Λούκας Βάσκεθ άνοιξε το χορό των γκολ (1-0)! Έπειτα ακολούθησαν οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Τόνι Κρόος, και… ξανά Κριστιάνο Ρονάλντο! Μπαουτίστα και Ιγιαραμέντι οι σκόρερ για τους Βάσκους.

O CR7 πάσαρε στον Λούκας Βάσκεθ για το 1-0 μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης (συγκεκριμένα στο 49ο δευτερόλεπτο – στο πιο γρήγορο γκολ των Μαδριλένων φέτος). Ο Πορτογάλος στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Μαρσέλο διπλασίασε τα τέρματα της Βασίλισσας στο 27′ με κοντινό πλασέ. Τέσσερα λεπτά μετά την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου (34′) ο Τόνι Κρόος ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ (3-0), ενώ το ημίχρονο έκλεισε στο 4-0 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κριστιάνο με κεφαλιά.

Οι Βάσκοι ήταν… απόντες από την αναμέτρηση. Στο 74′ ο Μπαουτίστα μείωσε σε 4-1, αλλά ακόμα κι αν γεννήθηκαν κάποιες ελπίδες στην ομάδα από το Σαν Σεμπαστιάν, ήρθε να τις τελειώσει ο Πορτογάλος στράικερ φτάνοντας στο πρώτο του χατ-τρικ στη σεζόν στο 80′!  Ο Ιγιαραμέντι στο 83’ διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Το κατάλληλο… ενισχυτικό ψυχολογίας ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League (14/02).

https://www.youtube.com/watch?v=gNUPflERAvw

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ