Μπέτις – Μπαρτσελόνα 2-3 (vid)

Μπέτις – Μπαρτσελόνα 2-3 (vid)

Η Μπαρτσελόνα με γκολ του Τρινκάο στο 87' επικράτησε 3-2 της Μπέτις εκτός έδρας και επέστρεψε στη 2η θέση της La Liga, εκεί όπου «έπιασε» τη Ρεάλ Μαδρίτης στους 43 βαθμούς.

Η Μπαρτσελόνα με γκολ του Τρινκάο στο 87′ επικράτησε 3-2 της Μπέτις εκτός έδρας και επέστρεψε στη 2η θέση της La Liga, εκεί όπου «έπιασε» τη Ρεάλ Μαδρίτης στους 43 βαθμούς.

Η διαφορά των «μπλαουγκράνα» βέβαια από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης παραμένει πολύ μεγάλη, καθώς είναι στο -7 ενώ οι «ροχιμπλάνκος» έχουν και δύο ματς λιγότερα.

Στο 38’ η Μπέτις βγήκε στην κόντρα, ο Έμερσον σέντραρε από δεξιά και ο Ιγκλέσιας από κοντά πλάσαρε για το 1-0.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου μπήκε στον αγώνα ο Λιονέλ Μέσι και τα άλλαξε όλα. Στο 59’ ο Αργεντινός άσος έκανε το 1-1 με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή και στο 68’ ο Μέσι άνοιξε στον Άλμπα κι εκείνος από αριστερά γύρισε στον Γκριεζμάν, με τον Γάλλο να πλασάρει τον Ρόμπλες απέκρουσε και την μπάλα να βρίσκει στον Ρουίθ και να καταλήγει στα δίχτυα της Μπέτις για το 2-1.

Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και στο 75’ ο Φεκίρ εκτέλεσε από αριστερά το φάουλ και ο Ρουίθ με κεφαλιά έκανε το 2-2 κι εξιλεώθηκε. Στο 83’ ο Τερ Στέγκεν είπε «όχι» σε νέα κεφαλιά του Ρουίθ, αλλά στο 86’ ο Τρινκάο με απίθανο φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 3-2, δίνοντας μία σπουδαία νίκη στην Μπαρτσελόνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΠΕΤΙΣ: Ρόμπλες, Ρουίθ, Γουαρδάδο, Μαντί, Έμερσον, Μορένο, Χουάνμι (74’ Τέγιο), Ακουοκού (74’ Γολυιδο Ροντρίγκεθ), Φεκίρ (82’ Κανάλες), Ιγκλέσιας (81’ Μορόν), Ρουϊμπάλ (65’ Ρόδρι).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Άλμπα, Λενγκλέ, Αραούχο (11’ Ντε Γιονγκ), Μινγκέθα, Πιάνιτς (56’ Τρινκάο), Μπούσκετς (77’ Ουμτιτί), Πουτς (56’ Μέσι), Γκριεζμάν, Μπρέθγουεϊτ (46’ Πέδρι), Ντεμπελέ

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ