«Η Ρεάλ Μαδρίτης θα πάρει Εμπαπέ ή Χάαλαντ το καλοκαίρι»

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θα πάρει Εμπαπέ ή Χάαλαντ το καλοκαίρι»

Σύμφωνα με χθεσινοβραδινή τοποθέτηση Ισπανού δημοσιογράφου, ο Πέρεθ θέλει να ρίξει... βόμβα με Εμπαπέ ή Χάαλαντ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μεταγραφή από το πάνω ράφι είναι έτοιμος να κάνει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Φλορεντίνο Πέρεθ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πρώτος στόχος είναι ο Εμπαπέ, όπως επισημάνθηκε, ωστόσο στη Μαδρίτη θα περιμένουν να δουν την εξέλιξη του θέματος του Μέσι. Αν πάει στην Παρί, τότε ίσως να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος. Κι αν δεν… κάτσει του Εμπαπέ; Τότε η λύση θα είναι ο Χάαλαντ.

«Στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για την επόμενη σεζόν είναι να πάρει τον Εμπαπέ. Και η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί τις εξελίξεις για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι. Αν ο Μέσι παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, στη Ρεάλ εκτιμούν ότι θα είναι αδύνατον να πάρουν τον Εμπαπέ στο τέλος της σεζόν, επειδή ή Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα τον αφήσει να φύγει. Η μόνη περίπτωση είναι η Παρί να μην μπορεί να πληρώσει τρεις σταρ (Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ) και αυτό θα κινητοποιήσει την Ρεάλ», ανέφερε αρχικά ο Τζόσεπ Πεδρερόλ.

Στη συνέχεια, ο γνωστός Ισπανός δημοσιογράφος τόνισε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να δώσει περισσότερα από 150 εκατ. ευρώ για τον Εμπαπέ: «Δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις. Ωστόσο, αν η Ρεάλ δεν καταφέρει να πάρει το καλοκαίρι τον παίκτη, τότε θα κάνει υπομονή για έναν χρόνο. Ο Εμπαπέ δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του, επειδή να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Καταλήγοντας, ανέφερε: «Εάν δεν πάρει τον Εμπαπέ η Ρεάλ, τότε θα προχωρήσει για τον Χάαλαντ και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να πάρει τον Νορβηγό επιθετικό της Ντόρτμουντ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ