Ρεάλ Μαδρίτης : Η «μαγική» εξάδα των γκολ της Βασίλισσας

Ρεάλ Μαδρίτης : Η «μαγική» εξάδα των γκολ της Βασίλισσας

Έξι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν βρεθεί στην ίδια εντεκάδα μόλις δύο φορές τη φετινή σεζόν. Σε αυτά τα ματς η Βασίλισσα έχει σκοράρει 10 φορές και έχει πετύχει ισάριθμες νίκες. Έτυχε ή πέτυχε για τον Ζιντάν;

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνέτριψε με 5-2 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, έχοντας ως παρακαταθήκη της το 4-0 που είχε πετύχει ήδη από το πρώτο ημίχρονο. Μόλις σε άλλο ένα παιχνίδι πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν είχε πετύχει περισσότερα από 3 γκολ στο πρώτο μέρος.

Ήταν στο 5-0 κόντρα στη Σεβίλλη, με το αποτέλεσμα να έχει διαμορφωθεί από το πρώτο 45λεπτο. Οι περισσότεροι θα αναρωτηθούν «και τι μ’ αυτό;». Τα δύο αυτά παιχνίδια, όμως, συνδέονται με μια «διαβολική» σύμπτωση.

Κοινός παρονομαστής και στις δύο αναμετρήσεις ήταν μια εξάδα παικτών της Βασίλισσας που βρέθηκαν στην ίδια εντεκάδα δις. Κροος και Μόντριτς στο κέντρο, Λούκας Βάσκεθ και Ασένσιο στα άκρα και Κριστιάνο Ρονάλντο με Μπενζεμά στην επίθεση. Αυτοί οι έξι παίκτες ήταν στη βασική εντεκάδα δύο φορές φέτος και πανηγύρισαν ισάριθμες άνετες επικρατήσεις από το πρώτο κιόλας ημίχρονο!

Η εντεκάδα κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η εντεκάδα κόντρα στη Σεβίλλη

 

Μάλιστα τα δύο παιχνίδια έχουν ακόμη ένα κοινό στοιχείο, καθώς έλαβαν χώρα λίγο πριν από ένα μεγάλο «ραντεβού» της Ρεάλ Μαδρίτης. Το παιχνίδι κόντρα στη Σεβίλλη έγινε μερικές ώρες πριν η Βασίλισσα ταξιδέψει στο Άμπου Ντάμπι για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Το παιχνίδι με την Σοσιεδάδ από την άλλη, έγινε μόλις τέσσερις ημέρες πριν τη μεγάλη μάχη της Ρεάλ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, με την διοργάνωση αυτή να είναι η τελευταία που μπορεί πλέον να διεκδικήσει η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Οι Τόνι Κρόος και Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραραν αμφότεροι στα πρώτα ημίχρονα κόντρα σε Σεβίλλη και Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ και στα δύο ματς «έλαμψαν» με την απόδοση τους οι Λούκας Βάσκεθ και Μάρκο Ασένσιο.

Ο Βάσκεθ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Ρεάλ, σκοράροντας στο 1ο λεπτό και τον δεύτερο να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και να αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι μπορεί να αποτελέσει έναν πολύ σημαντικό παίκτη για τη συνέχεια της σεζόν.


Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ