Μπαρτσελόνα – Κάντιθ 1-1

Μπαρτσελόνα – Κάντιθ 1-1

Επαιξε με τη φωτιά και κάηκε η Μπαρτσελόνα! Η ομάδα του Κούμαν προηγήθηκε από νωρίς με πέναλτι του Μέσι, δεν τελείωσε το ματς και δέχθηκε την ισοφάριση (1-1) από την Κάντιθ με τον ίδιο τρόπο στο 89' χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την Ατλέτικο στους έξι βαθμούς.

Δεν άνοιξε το δώρο της Ατλέτικο η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουκράνα» είχαν την ευκαιρία κόντρα στην Κάντιθ να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή στους έξι βαθμούς μετά την ήττα σοκ της Ατλέτικο και παράλληλα να αφήσουν πίσω τους της βαριά ήττα από την Παρί στο Champions League αλλά τα έκαναν θάλασσα.

Ο Μέσι με πέναλτι έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του η οποία όμως δεν «καθάρισε» το παιχνίδι και το πλήρωσε στο φινάλε με τον Φερνάντες να ισοφαρίζει σε 1-1 από την άσπρη βούλα και να δίνει έναν βαθμό από το πουθενά στην Κάντιθ.

Μέσι και Γκριεζμάν απείλησαν για την Μπαρτσελόνα στο ξεκίνημα με τους Καταλανούς να παίζουν στο μισό γήπεδο την αντίπαλό τους και στο 31′ κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετάτρεψε σε γκολ ο Μέσι. Έτσι πρόσθεσε και την Κάντιθ στα θύματά του τα οποία έγιναν 38 στο ισπανικό πρωτάθλημα. Στο 39’ ο Ντε Γιόνγκ σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ όπως και στο 44′ ένα γκολ του Μέσι σε φάση διαρκείας.

Ντεμπελέ και Μέσι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες για να κάνουν το 2-0 και αφού δεν το έκαναν ήρθε η τιμωρία. Στο 88′ ο απογοητευτικός Λενγκλέ έκανε πέναλτι και ο Άλεξ Φερνάντες το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1 αφήνοντας την Μπάρτσα στο -8 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Άλμπα, Λενγκλέ, Ντεστ (80’ Μινγκέθα), Μπούσκετς (65’ Μπρέθγουεϊτ), Ντε Γιονγκ, Μέσι, Γκριεζμάν (65’ Πιάνιτς), Πέδρι (73’ Τρινκάο), Ντεμπελέ (80’ Πουτς)

Κάντιθ: Λεντέσμα, Λόπεθ, Καρκελέν, Φάλι, Εσπίνο, Γαρίδο (58’ Χοσέ Μάρι), Σάλβι (62’ Αλέχο), Νεγρέδο (59’ Λοσάνο), Χάιρο Ιθκιέρδο (58’ Άλεξ Φερνάντεθ), Περέα (76’ Γιόνσον), Σομπρίνο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ