Άλμπα : «Πολύ χάλια κατάσταση, ντροπή μας»

Άλμπα : «Πολύ χάλια κατάσταση, ντροπή μας»

Πόλυ χάλια είναι η κατάσταση που επικρατεί στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Ζόρντι Άλμπα, ο οποίος δεν θέλησε να αποποιηθεί τις ευθύνες.

Η Μπαρτσελόνα προχώρησε σε ένα ακόμη στραβοπάτημα κόντρα στην Κάντιθ (1-1) στο Καμπ Νου, με αποτέλεσμα οι «μπλαουγκράνα» να απομακρυνθούν ακόμα πιο πολύ από τον στόχο του πρωταθλήματος.

Ο Ζόρντι Άλμπα σχολίασε την αγωνιστική κρίση που περνάει η ισπανική ομάδα , τονίζοντας πως η ντροπή είναι όλων των παικτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το λάθος είναι δικό μας. Πολύ χάλια κατάσταση. Ένα παιχνίδι στο οποίο ταπεινωθήκαμε και η ντροπή είναι δικιά μας. Χάσαμε μία τεράστια ευκαιρία. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, όμως πετάξαμε το πλεονέκτημα και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για αυτό. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να βελτιωθούμε.

Η Κάντιθ είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Ξέραμε πως θα παίξει και παρόλα αυτά μας κέρδισαν. Είναι ντροπή! Πρέπει να προχωρήσουμε γιατί είμαστε η Μπαρτσελόνα. Στόχος είναι να συνεχίσουμε και στις τρεις διοργανώσεις, παρά την σημερινή αμαύρωση. Προσπαθήσαμε και δεν τα καταφέραμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ