Σουάρες : «Δεν με σεβάστηκε η Μπαρτσελόνα, μου είπαν ότι είμαι πολύ μεγάλος»

Σουάρες : «Δεν με σεβάστηκε η Μπαρτσελόνα, μου είπαν ότι είμαι πολύ μεγάλος»

Για τον τρόπο με τον οποίο η Μπαρτσελόνα τον... έδιωξε μίλησε ο Λουίς Σουάρες.

Τι και αν η Μπαρτσελόνα τον άφησε να φύγει και να ενταχθεί σε έναν μεγάλο αντίπαλο του πρωταθλήματος; Ο Λουίς Σουάρες αποδεικνύει στους «μπλαουγκράνα» πως τελικά μόνο… τελειωμένος δεν είναι καθώς με τα 16 του γκολ η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στην κορυφή της La Liga και είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Ο Ουρουγανός επιθετικός μίλησε για το περασμένο καλοκαίρι, όταν η Μπαρτσελόνα του ανακοίνωσε την απόφαση, με τον 33χρονο να μιλάει για ασέβεια, καθώς οι Καταλανοί του είπαν πως δεν είχε τις δυνατότητες να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο λόγω της ηλικίας του.

Αυτό που ειλικρινά με ενόχλησε είναι ότι μου είπαν πως είμαι πολύ μεγάλος και ότι πλέον δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω σε υψηλό επίπεδο και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας. Αυτό δεν μου άρεσε. Αν δεν είχα κάνει τίποτα για τρεις ή τέσσερις σεζόν, θα το καταλάβαινα.

Ομως κάθε χρόνο στην Μπαρτσελόνα σε κάθε σεζόν πετύχαινα περισσότερα από 20 γκολ. Είχα πάντα καλά νούμερα, ακριβώς πίσω από τον Μέσι. Στην Μπάρτσα οι συνθήκες έχουν αλλάξεις. Ο σύλλογος χρειαζόταν αλλαγές και το καταλαβαίνω. Το μόνο πράγμα που με ενόχλησε ήταν ο τρόπος που έφυγα. Νομίζω ότι άξιζα κάποιο σεβασμό. 

Ήταν μια απόφαση που δεν μπορούσα να αποτρέψω. Ένιωσα ότι δεν με υπολόγιζαν πλέον, οπότε με υπερηφάνεια είπα στον εαυτό μου ότι θα συνεχίσω να δείχνω τι αξίζω. Γι ‘αυτό η ιδέα και πήγα σε μία ομάδα όπως η Ατλέτικο», δήλωσε ο Σουάρες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ