Είναι αναμφίβολα το μεγάλο φαβορί στις ερχόμενες διοικητικές εκλογές της Μπαρτσελόνα που είναι προγραμματισμένες να γίνουν στις αρχές του Μαρτίου. Ο λόγος φυσικά για τον Ζουάν Λαπόρτα που όσο περνάνε οι μέρες, τόσο και πιο πιθανή φαντάζει η νέα του θητεία στους «μπλαουγκράνα».
Βασικός στόχος του Καταλανού δικηγόρου, είναι η ανανέωση του Λιονέλ Μέσι που αντικειμενικά τη δεδομένη στιγμή μοιάζει αρκετά δύσκολη. Η σχέση που έχει ωστόσο ο Λαπόρτα με τον Μέσι και το πρότζεκτ που έχει ετοιμάσει, ίσως να ανατρέψουν την κατάσταση και να κρατήσουν τον pulga στο «Καμπ Νόου», με τα τελευταία δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για συνεχής επικοινωνία των δύο ανδρών.
Ο Λαπόρτα έβγαλε το βίντεο της καμπάνιας του και φυσικά πρωταγωνιστής δεν θα μπορούσε να μην είναι ο Λέο Μέσι. Ο Καταλανός μιλάει σε μία… κούκλα που φοράει τη φανέλα με τον αριθμό «10» και το όνομα του Αργεντινού.
Ο Λαπόρτα υπόσχεται στον Μέσι, πρόταση την οποία δεν μπορεί να αρνηθεί, γεμίζοντας παράλληλα με αισιοδοξία τους φιλάθλους των «μπλαουγκράνα». «Θα σου κάνω μία πρόταση την οποία δεν θα μπορέσεις να αρνηθείς. Φαίνεσαι ωραίος, καλή τύχη».
Laporta: «I’m going to make you an offer you can’t refuse»
Η Ατλέτικο Μαδρίτης γκέλαρε για άλλη μία φορά, η Ρεάλ πλησίασε στον έναν βαθμό, ενώ η Μπαρτσελόνα παραμένει από κοντά και στο -2 από την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε! Οχτώ... καυτές αγωνιστικές για να κριθεί ο φετινός πρωταθλητής της La Liga!
Η Μπέτις μπλόκαρε την Ατλέτικο και έβαλε... φωτιά στη μάχη του τίτλου (1-1, vid)
Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μπέτις (1-1) για την 30ή αγωνιστική της La Liga, αλλά πέρασε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο +1 από τη Ρεάλ και στο +2 από τη Μπαρτσελόνα η ομάδα του Σιμεόνε.
LIVE: Μπέτις - Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπέτις - Ατλέτικο Μαδρίτης για την 30η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από Cosmote Sports 2.
Παρότι έμεινε με δύο γκολ πίσω, η Βαλένθια κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι και να ισοφαρίσει σε 2-2 κόντρα στη Σοσιεδάδ που έχασε δύο σημαντικούς βαθμούς για τη μάχη της Ευρώπης.