Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 0-2 (vid)

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 0-2 (vid)

Χάρη σε τέρματα των Ντεμπελέ και Μέσι, η Μπαρτσελόνα έφυγε με τη νίκη από το Σάντσεθ Πιθχουάν κόντρα στη Σεβίλλη (0-2), βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης (με δύο ματς περισσότερα) και παραμένει ακόμα ζωντανή για το πρωτάθλημα.

Η Μπαρτσελόνα πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη μέσα σε λίγες μέρες, επικρατώντας αυτή τη φορά με 2-0 εκτός έδρας της Σεβίλλης για την 25η αγωνιστική της La Liga.

Οι Καταλανοί χάρη στα γκολ των Ντεμπελέ και Μέσι έφυγαν με σπουδαίο τρίποντο από το Σάντσεθ Πιθχουάν και έμειναν για 15ο ματς αήττητοι στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κούμαν έφτασε τους 52 βαθμούς, προσπέρασε τη Ρεάλ Μαδρίτης (50 β.) και βρίσκεται στο -2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης (με δύο ματς περισσότερα).

Χωρίς πολλές φάσεις κύλησαν τα πρώτα λεπτά στο ματς, αλλά στην πρώτη ευκαιρία της η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Μέσι βρήκε με κάθετη τον Ντεμπελέ, αυτός ξέφυγε από τον Κάρλος και από τα αριστερά νίκησε τον Μπόνο για το 0-1 στο 29′.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν για το δεύτερο γκολ και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 41′ με τον Ντεστ να κάνει το σουτ από την άκρη της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ίδιο το σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους «μπλαουγκράνα» να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο και να απειλούν συνεχώς τους γηπεδούχους. Στο 52′ ο Άλμπα δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα μετά από γύρισμα του Ντε Γιονγκ, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Ντεστ με δυνατό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μπόνο.

Στο 68′ ο Λενγκλέ σκόραρε με κεφαλιά αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 80′ ακυρώθηκε το γκολ του Εν Νεσιρί για χέρι. Η ομάδα του Κούμαν «κλείδωσε» τη νίκη στο 86′ με τον Μέσι μετά από διπλή προσπάθεια να διαμορφώνει το τελικό 0-2, πετυχαίνοντας έτσι το 38ο γκολ του απέναντι στη Σεβίλλη.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Ζέσους, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος (46’ Ρεκίκ), Εδκουδέρο, Φερνάντο, Χορδάν, Μουνίρ (46’ Εν Νεσιρί), Ράκιτιτς (63’ Τόρες), Πάπου Γκόμες (46’ Σουσο), Ντε Γιονγκ (62’ Όσκαρ)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντεστ, Πικέ (67’ Αραούχο, Ουμτιτί), Λενγκλέ, Μινγκέθα, Άλμπα, Μπούσκετς, Πέδρι, Ντε Γιονγκ, Ντεμπελέ (82’ Μπρέθγουεϊτ), Μέσι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ