Viral : Ξέσπασε σε κλάματα ο Παουλίστα (vid)

Viral : Ξέσπασε σε κλάματα ο Παουλίστα (vid)

Ο κεντρικός αμυντικός της Βαλένθια, Γκάμπριελ Παουλίστα, έβαλε τα κλάματα μετά τη βαριά ήττα που γνώρισε η ομάδα του από την Χετάφε (3-0).

Η Βαλένθια πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο τη φετινή σεζόν, με την χθεσινή ήττα από την Χετάφε να αποτελεί… τελειωτικό χτύπημα για τον Γκάμπριελ Παουλίστα, ο οποίος φανερά συναισθηματικά φορτισμένος ξέσπασε σε κλάματα.

Οι «νυχτερίδες» έχουν μια σταθερή απογοητευτική εικόνας, μιας και βρίσκονται στην 14η θέση της βαθμολογίας και μόλις στο +6 από την ζώνη υποβιβασμού. Μάλιστα, αυτή είναι η χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή της ισπανικής ομάδας σε 25 αγώνες μετά από 35 χρόνια.

Συγκεκριμένα, τελευταία φορά που είχαν πραγματοποιήσει μια αντίστοιχη πορεία ήταν τη σεζόν 1985-86, η οποία ήταν και η μοναδική σεζόν που υποβιβάστηκε.

Ο 30χρονος αμυντικός της Βαλένθια παραχώρησε δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα με τη Χετάφε και αναφερόμενος στην καθοδική πορεία της ομάδας του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

«Είναι πολύ άσχημο όταν ακούμε πως βρισκόμαστε λίγους βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού. Ενα κλαμπ τόσο μεγάλο όπως η Βαλένθια δεν πρέπει να ανήκει εκεί. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι γιατί είμαστε η Βαλένθια και μας αξίζουν περισσότερα», ανέφερε ο Βραζιλιάνος άσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ