Η «μάχη» των υποψηφίων προέδρων της Μπαρτσελόνα για Μέσι και Τσάβι

Η «μάχη» των υποψηφίων προέδρων της Μπαρτσελόνα για Μέσι και Τσάβι

Οι Zοάν Λαπόρτα, Βίκτορ Φοντ και Αντονι Φρέισα είναι οι υποψήφιοι πρόεδροι της Μπαρτσελόνα και σε ντιμπέιτ που είχαν «συγκρούστηκαν» για τους Λιονέλ Μέσι και Τσάβι.

Οι τρεις υποψήφιοι πρόεδροι της Μπαρτσελόνα, Zοάν Λαπόρτα, Βίκτορ Φοντ και Αντονι Φρέισα συζήτησαν σήμερα το μέλλον της ισπανικής ομάδας, παρουσιάζοντας τα προγράμματά τους, στο πρώτο τους… ντιμπέιτ, πριν από τις εκλογές στις 7 Μαρτίου.

Οι υποψήφιοι συγκρούστηκαν μεταξύ τους σε δύο ζητήματα: τη συνέχεια του Μέσι και το μέλλον του Τσάβι. Οι τόνοι της αντιπαράθεσης ανέβηκαν και μάλιστα σε μία στιγμή ο Λαπόρτα, απευθυνόμενος στον Φοντ, δεν δίστασε να του πει: «Ενώ εσείς κάνατε Power Point, εμείς κερδίζαμε το Champions League».

Για την περίπτωση που ο Μέσι αποφασίσει να φύγει είπαν:

Φρέισα: «Εάν φύγει ο Μέσι, η Μπάρτσα θα συνεχίσει να είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο».
Φοντ: «Εάν ο Μέσι εγκαταλείψει τη Μπαρτσελόνα, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Θα είναι πρόβλημα να μην έχουμε τον καλύτερο στον κόσμο και στην ιστορία, αλλά θα κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα».
Λαπόρτα: «Αν φύγει ο Μέσι, τότε η ζωή συνεχίζεται. Ο Μέσι έχει ένα πολύ σημαντικό οικονομικό αντίκτυπο. Η παρουσία του αντιπροσωπεύει το 30% των εσόδων. Όμως ο Λίο δεν θα φύγει για τα χρήματα. Έχω μια καλή προσωπική σχέση με τον Μέσι. Θα μελετήσει αυτό που προσφέρω. Είμαι σαφές ότι αν κερδίσει κάποια από τις άλλες υποψηφιότητες, δεν θα παραμείνει στη Μπαρτσελόνα».
Φρέισα: «Δεν ξέρω τι λέει ο Λαπόρτα, η σχέση μου με την οικογένεια Μέσι είναι εξαιρετική».
Φοντ: «Θέλουμε να συνεχίσει. Αθλητικά και οικονομικά. Θα του κάνουμε συμβόλαιο ζωής».

Σχετικά με το εάν ο Τσάβι θα είναι Θα είναι ο επόμενος προπονητής της Μπαρτσελόνα:

Φρέισα: «Ένας προπονητής όπως ο Τσάβι δεν το σκέφτεται καν για γενικός διευθυντής»
Λαπόρτα στον Φοντ: «Έχω μια φιλία με τον Τσάβι και ξέρω ότι τον πιέζετε. Πρώτα είπατε ότι ο Κούμαν θα σωθεί μόνο εάν κερδίσει το τρεμπλ, αλλιώς ο Τσάβι θα είναι ο προπονητής. Τώρα μιλάτε για τον Τσάβι ως γενικό διευθυντή»
Φρέισα: «Μιλήσαμε με τον Τσάβι. Η θέση του γενικού διευθυντή δεν τον ενδιαφέρει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ