Πρίγκιπας από τη Μαλαισία υποψήφιος αγοραστής της Βαλένθια

Πρίγκιπας από τη Μαλαισία υποψήφιος αγοραστής της Βαλένθια

Έτοιμη να αλλάξει σελίδα είναι η Βαλένθια...

Τις φήμες που κυκλοφόρησαν αργά χθες το βράδυ, περί επικείμενης εμπλοκής του στη Βαλένθια, ήρθε να επιβεβαιώσει ο πρίγκιπας του Τζοχόρ, διάδοχος του θρόνου στο ομώνυμο κρατίδιο της Μαλαισίας. Ο Τουνκού Ισμαϊλ Ιντρίς, ο οποίος είναι στενός φίλος του ιδιοκτήτη των «νυχτερίδων», Πέτερ Λιμ, τόνισε μάλιστα ότι στόχος του είναι η δόξα και όχι τα κέρδη, ξεκαθάρισε ότι θα σεβαστεί την ιστορία της Βαλένθια και ότι θα συνεργαστεί με ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

«Είμαι πρίγκιπας, όχι επιχειρηματίας. Το κίνητρο για μένα δεν είναι τα χρήματα, κίνητρο είναι η δόξα και το να γράψω ιστορία» ανέφερε ο πρίγκιπας του Τζοχόρ και συνέχισε: «Δεν είναι μυστικό ότι είμαι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο. Δημιούργησα τη Τζοχόρ, που έχει κερδίσει 16 τίτλους σε οκτώ χρόνια και είναι μία από τις σημαντικότερες ομάδες στη Νοτιοανατολική Ασία. Θέλω να επεκτείνω την αυτοκρατορία μου, να ανοίξω τα φτερά μου και να αντιμετωπίσω νέες προκλήσεις».

Δίνοντας την εντύπωση ότι μιλά σαν να είναι ήδη ιδιοκτήτης της Βαλένθια, ο Τουνκού Ισμαϊλ Ιντρίς κατέληξε: «Δεν είμαι κάποιος που θα αλλάξει το έμβλημα ή την παράδοση του συλλόγου. Όπως προείπα, δεν είμαι επιχειρηματίας, είμαι εδώ για τη δόξα. Τι χρειάζεται η Βαλένθια; Χρειάζεται κάποιον που να γνωρίζει το ποδόσφαιρο, που είναι πεινασμένος για επιτυχίες, είναι παθιασμένος και ξέρει πόσο μεγάλος σύλλογος είναι η Βαλένθια. Το πρώτο βήμα είναι ότι χρειαζόμαστε ανθρώπους του ποδοσφαίρου στο σύλλογο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ