«Βόμβα» : Ο Μέσι αγόρασε σπίτι στο Παρίσι

«Βόμβα» : Ο Μέσι αγόρασε σπίτι στο Παρίσι

Μια μέρα μετά την εκλογή του Λαπόρτα στην Μπαρτσελόνα κυκλοφόρησε δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Λιονέλ Μέσι αγόρασε σπίτι στο Παρίσι.

Η σχέση του Κατάρ με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Παρί Σεν Ζερμέν είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Όπως και η επιθυμία των διοικούντων τους πρωταθλητές Γαλλίας να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Λιονέλ Μέσι.

Τώρα, πώς συνδέεται το Κατάρ με τον Μέσι, εξηγείται από δημοσιεύματα στον Τύπο της χώρας του Κόλπου, σύμφωνα με τα οποία ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα αγόρασε πρόσφατα σπίτι στο Παρίσι. Και όλα αυτά μια μέρα μετά την εκλογή του Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος στις δηλώσεις του τόνισε ότι πρώτος στόχος του είναι να κρατήσει τον Αργεντινό στη Βαρκελώνη.

Πρόκειται για μία βίλα, η αξία της οποίας δεν έχει γίνει γνωστή, όμως η είδηση «πυροδοτεί» εκ νέου τη φημολογία που θέλει τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της σύγχρονης εποχής να αφήνει τη Βαρκελώνη και να μετακομίζει στην «πόλη του φωτός», το προσεχές καλοκαίρι, οπότε και λήγει το συμβόλαιο του με τους Καταλανούς.

Ωστόσο, εφ’ όσον επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται να πρόκειται απλώς για ακόμη μία κίνηση επενδυτικού χαρακτήρα από τoν διάσημο Αργεντινό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ