Σιμεόνε : «Όλοι πίστευαν πως θα κερδίζαμε το πρωτάθλημα με διαφορά 15-20 βαθμών»

Σιμεόνε : «Όλοι πίστευαν πως θα κερδίζαμε το πρωτάθλημα με διαφορά 15-20 βαθμών»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε για την πορεία της Ατλέτικο Μαδρίτης προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως ήταν, είναι και θα είναι δύσκολη.

Στην φετινή πορεία της Ατλέτικο Μαδρίτης προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος αναφέρθηκε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, τονίζοντας ότι παραμένει δύσκολη.

Οι «ροχιμπλάνκος» ήρθαν ισόπαλοι με τη Ρεάλ Μαδρίτης (1-1) και παρέμειναν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο +3 από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα και στο +5 από την τρίτη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο τεχνικός των Μαδριλένων στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τους «μερένχες» τόνισε πως η πορεία προς τον τίτλο είναι πολύ δύσκολη.

«Υπάρχουν πολλά σημαντικά στοιχεία σε αυτή τη στιγμή του πρωταθλήματος. Υπάρχει τεράστια δέσμευση από όλους. Είναι πολλά θετικά πράγματα σε ένα δύσκολο, περίπλοκο τουρνουά, το οποίο όλοι πίστευαν ότι θα κερδίζαμε με 15 ή 20 βαθμούς και δεν ξέρω τι άλλο…

Παίζουμε με πολύ ισχυρές ομάδες, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Σεβίλλη που κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Είναι σαφές ότι η πορεία μέχρι το τέλος θα είναι πολύ δύσκολη για όλους. Θέλουμε απλώς να βελτιωθούμε σε σύγκριση με πέρυσι. Και ακολουθούμε τον δικό μας δρόμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός προπονητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ