Ρεάλ Μαδρίτης : «Τρέχει» για τη ρεβάνς με την Παρί ο Κρόος

Ρεάλ Μαδρίτης : «Τρέχει» για τη ρεβάνς με την Παρί ο Κρόος

Διάστρεμμα στο γόνατο υπέστη ο Τόνι Κρόος, ο οποίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς του Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. 

Εκτός αγωνιστικής δράσης για το προσεχές διάστημα θα μείνει ο Τόνι Κρόος, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν και θα κάνει ουσιαστικά αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς στην Πόλη του φωτός, το βράδυ της 6ης Μαρτίου. Ο 28χρονος Γερμανός χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης, ένιωσε ενοχλήσεις μετά το ματς με τους Παριζιάνους και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε διάστρεμμα στον εξωτερικό πλευρικό σύνδεσμο του αριστερού γονάτου.

Το ιατρικό επιτελείο της πρωταθλήτριας Ευρώπης θα έχει από κοντά τον Κρόος, παρακολουθώντας την εξέλιξη της αποκατάστασής του, με ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως στόχος είναι η επιστροφή του στη ρεβάνς της Γαλλίας. Εφόσον αυτό ισχύει, ο Ζινεντίν Ζιντάν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στα επόμενα πέντε ματς για το ισπανικό πρωτάθλημα, κόντρα σε Ρεάλ Μπέτις (εκτός), Λεγκανές (εκτός), Ντεπορτίβο Αλαβές (εντός), Εσπανιόλ (εκτός) και Χετάφε (εντός).

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί, πως ο Κρόος ήταν ο παίκτης που έτρεξε περισσότερο από κάθε άλλον το βράδυ της Τετάρτης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, καταγράφοντας 13,36 χιλιόμετρα, με το μέσο όρο του να κυμαίνεται στα 9,88 χιλιόμετρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ