Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα ο 17χρονος Ντεμίρ

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα ο 17χρονος Ντεμίρ

Στα ραντάρ της Μπαρτσελόνα φέρεται να βρίσκεται ο 17χρονος επιθετικός της Αούστρια Βιέννης, Γιουσούφ Ντεμίρ.

Ένας από τους μεταγραφικούς στόχους της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως είναι και ο 17χρονος άσος της Αούστρια Βιέννης, Γιουσούφ Ντεμίρ.

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν ξεκινήσει τον μεταγραφιακό σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν, μετά και την επιστροφή του Τζουάν Λαπόρτα στον προεδρικό θώκο του συλλόγου. Εξετάζουν διάφοερες περιπτώσεις παικτών και μια από αυτές είναι εκείνη του νεαρού επιθετικού της Αούστρια Βιέννης, Γιουσούφ Ντεμίρ.

Πρόκειται για έναν 17χρονο Αυστριακό, με τουρκικές ρίζες, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του, αλλά και γενικότερα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, οι Καταλνοί εξετάζουν στενά τον νεαρό άσο, ενώ τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και οι Μπάγερν, Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναφέρεται ότι η μεταγραφή του Ντεμίρ θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με ένα ποσό ανάμεσα στα 5-15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 24 συμμετοχές με τη φανέλα της Αούστρια σε όλες τις διοργανώσεις και μετράει 5 γκολ και 2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ