«Δεν τίθεται θέμα ανάμεσα σε Ρεάλ και Πογκμπά»

«Δεν τίθεται θέμα ανάμεσα σε Ρεάλ και Πογκμπά»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Γκιγέμ Μπαλάγκ διαψεύδει τα σενάρια που κυκλοφόρησαν χθες γύρω από ενδεχόμενη μεταγραφή του Πολ Πογκμπά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ξεκάθαρος όσον αφορά το μέλλον του Πολ Πογκμπά ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος, Γκιγέμ Μπαλάγκ, ο οποίος σε δηλώσεις του είπε πως δεν τίθεται θέμα ανάμεσα στη Ρεάλ και τον Γάλλο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως τονίζει ο δημοσιογράφος η μεταγραφή δεν πρόκειται να γίνει, διότι η Μαδριλένοι δεν μπορούν να αντέξουν μια τόσο ακριβή μεταγραφή και από ότι φαίνεται ο Πογκμπά δεν βρίσκεται στη λίστα του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι λογικό κάποιες φορές τα πράγματα να μην είναι τέλεια για έναν σούπερ σταρ σε μια μεγάλη ομάδα. Συγκεκριμένα για τον Πογκμπά υπήρξε ένα δημοσίευμα της «Equipe» που αναφέρει ότι ο ίδιος προτιμά άλλη θέση στο γήπεδο για να βελτιώσει τις εμφανίσεις του.

Όταν υπάρχουν τέτοια δημοσιεύματα μην παραξενεύεστε εάν διαβάσετε ότι η Ρεάλ τον θέλει! Στην πραγματικότητα, όμως, δεν ισχύει! Δεν διαθέτει τόση άνεση χρημάτων για να καλύψει τα έξοδα της μεταγραφής, μετά και τις προσθήκες που έκανε το καλοκαίρι. Το σημαντικότερο επίσης είναι ότι ο πρόεδρος της, Φλορεντίνο Πέρεθ δεν τον έχει στη μεταγραφική του λίστα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ