Μπαρτσελόνα – Ουέσκα 4-1 : Η Μπάρτσα ξανά στο κόλπο, ο Μέσι έγραψε ιστορία

Μπαρτσελόνα – Ουέσκα 4-1 : Η Μπάρτσα ξανά στο κόλπο, ο Μέσι έγραψε ιστορία

Ο Μέσι γιόρτασε το ρεκόρ των 767 συμμετοχών με την Μπαρτσελόνα με δύο γκολ, οι Καταλανοί επικράτησαν με 4-1 της Ουέσκα και πλέον βρίσκονται στο -4 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο με 11 αγωνιστικές να απομένουν.

Το σκηνικό που στήθηκε από το απόγευμα του Σαββάτου; Ιδανικό. Εκείνο το 0-0 της Ατλέτικο με τη Χετάφε επιβεβαίωνε πως η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε περνάει αγωνιστική κρίση. Μα πάνω απ’ όλα, εκείνο το 0-0 έδινε τη φιλοδοξία σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο. Η Ρεάλ το έκανε νικώντας την Έλτσε με 2-1 και μειώνοντας στους έξι.

Κι από σήμερα… έχουμε ξανά πρωτάθλημα στη La Liga. Η Μπαρτσελόνα… καθάρισε όπως αναμενόταν την Ουέσκα στο Καμπ Νου με 4-1 και ο βαθμολογικός πίνακας λέει τα εξής: Ατλέτικο 63, Μπαρτσελόνα 59, Ρεάλ Μαδρίτης 57. Με την Μπάρτσα, μάλιστα, που τρέχει σερί 17 αήττητων αγώνων στο πρωτάθλημα, να υποδέχεται την Ατλέτικο στη Βαρκελώνη.

Σε μια βραδιά που ο Μέσι έγραψε ιστορία. Συμπλήρωσε 767 συμμετοχές με τους μπλαουγκράνα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε τον Τσάβι στην κορυφή των συμμετοχών όλων των εποχών στον σύλλογο. Με την Μπάρτσα να ετοιμάζει ένα υπέροχο πανό για τους δύο θρύλους του συλλόγου.

Ο Μέσι δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει το γεγονός με γκολ. Σημείωσε δύο τέρματα, ανοίγοντας το σκορ στο 13′ και κλείνοντάς του στο 90′. Ενδιάμεσα ο Γκριζμάν είχε σημειώσει το 2-0 στο 35′, ο Μιρ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με πέναλτι μείωσε σε 2-1, ενώ ο Μινγκέθα με το πρώτο γκολ στην καριέρα του είχε κάνει το 3-1 στο 53′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ