Φέλιξ : «Η σχέση μου με τον Σιμεόνε είναι πολύ καλή, πάντα με βοηθάει»

Φέλιξ : «Η σχέση μου με τον Σιμεόνε είναι πολύ καλή, πάντα με βοηθάει»

Ο Ζοάο Φέλιξ θέλησε να απαντήσει στις φήμες που αναφέρουν ότι η σχέση του με τον Ντιέγκο Σιμέονε δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Στις φήμες που αναφέρουν ότι η σχέση του με τον Ντιέγκο Σιμέονε δεν είναι η καλύτερη δυνατή θέλησε να απαντήσει ο Ζοάο Φέλιξ.

Αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για προβλήματα στη σχέση του Πορτογάλου άσου με τον τεχνικό της Ατλέτικο Μαδρίτης και ανέφεραν μάλιστα πως εξαιτίας αυτού να πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν ο νεαρός ποδοσφαιριστής από τους «ροχιμπλάνκος» το καλοκαίρι.

Ο 21χρονος επιθετικός θέλησε να ακυρώσει αυτές τις φήμες και στη συνέντευξη τύπου ενόψει της ρεβάνς με την Τσέλσι για τη φάση των «16» του Champions League τόνισε ότι η σχέση του με τον προπονητή του είναι εξαιρετική.

«Οι σχέσεις μου με τον Σιμεόνε είναι πολύ καλή, πάντα προσπαθεί να με βοηθάει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φέλιξ και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε αυτούς που σχολιάζουν ότι δεν είναι όσο εργατικός όσο χρειάζεται για να γίνει ακόμα καλύτερος λέγοντας:

«Χωρίς επιθυμία για δουλειά, το ταλέντο μόνο δεν αρκεί. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα κι εγώ δεν σκοπεύω να γίνω ένα ακόμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ