Αζάρ : Κίνδυνος να τελειώσει πρόωρα η καριέρα του

Αζάρ : Κίνδυνος να τελειώσει πρόωρα η καριέρα του

Η καριέρα του Εντέν Αζάρ βρίσκεται σε κρίση λόγω των πολλών τραυματισμών, που μπορούν να δώσουν πρόωρο τέλος στην καριέρα του.

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η καριέρα του Εντέν Αζάρ, καθώς οι πολλοί και συνεχόμενοι τραυματισμοί που έχει υποστεί μπορούν να δώσουν πρόωρο τέλος στην καριέρα του.

Ο Βέλγος επιθετικός δεν πρόλαβε καλά καλά να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και υπέστη νέο τραυματισμό. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε για 15 λεπτά στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με την Έλτσε (2-1) και αποκόμισε νέο τραυματισμό.

Με επίσημη ανακοίνωση τους οι «μερένχες» ενημέρωσαν ότι ο 30χρονος άσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πρόβλημα στον πρωταρχικό μυϊκό σύνδεσμο.

Ο γιατρός του, Βίκτορ Γκονζάλες, μιλώντας στοη ραδιοφωνική εκπομπή «El Transistor» αναφέρθηκε στους τραυματισμούς του εξτρέμ των Μαδριλένων και τόνισε πως υπάρχει κίνδυνος να μην παίξει ξανά ποδόσφαιρο αν υποβληθεί σε τρίτη χειρουργική επέμβαση.

«Μια τρίτη χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο του Αζάρ είναι μεγάλο ρίσκο, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Χωρίς εγχείρηση, Ο Αζάρ θα είναι έτοιμος να προπονηθεί ξανά μετά από μήνες, αλλά όχι να παίξει. Από την εμπειρία μου, βλέπω πολύ δύσκολο ο Αζάρ να παίξει ξανά για τη Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκονζάλες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ