Πέδρι : «Όταν φόρεσα την φανέλα της Ρεάλ, ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά»

Πέδρι : «Όταν φόρεσα την φανέλα της Ρεάλ, ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά»

Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Πέδρι, αναφέρθηκε στο παρελθόν και την περίοδο που έκανε δοκιμαστικά με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πέδρο Γκονδαλεθ Λόπεθ, γνωστότερος και ως Πέδρι, μίλησε για το διάστημα που έκανε δοκιμαστικά με τα ρούχα της Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως δεν μπορούσε να αγωνιστεί με την συγκεκριμένη εμφάνιση. Παράλληλα αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι και το μέλλον του με την Μπαρτσελόνα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά από μία ερώτηση από έναν ρεπόρτερ της Ρεάλ Μαδρίτης, για το αν θα πήγαινα στην συγκεκριμένη ομάδα, απάντησα όχι. Όταν φόρεσα την μπλούζα της και κοίταξα το σήμα, ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Τελικά κατέληξα στο κλαμπ που πάντα ήθελα να παίξω.

Δεν μιλάω μαζί του (σ.σ. Μέσι) για το μέλλον του. Είναι μία απόφαση που εκείνος θα πάρει. Ελπίζω να μείνει για πολλά χρόνια και ίσως είναι θετικό ότι έχουμε καλά αποτελέσματα. Είναι σαφές ότι τον κάνουν χαρούμενο. Είναι εντυπωσιακό που τον βλέπω από κοντά, διότι είναι υπέροχος άνθρωπος. Πιστεύω πως, πέρα από αυτόν, κανένας άλλος από εμάς δεν είναι απαραίτητος στην ομάδα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ