Συνεχίζει να ελπίζει η Βιγιαρεάλ (2-1) – Επέστρεψε στις νίκες η Βαλένθια (2-1)

Συνεχίζει να ελπίζει η Βιγιαρεάλ (2-1) – Επέστρεψε στις νίκες η Βαλένθια (2-1)

Η Βιγιαρεάλ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Κάντιθ και να πάρει ένα πάρα πολύ σημαντικό «τρίποντο» στη μάχη των ευρωπαϊκών θέσεων. Νίκη και για τη Βαλένθια που επικράτησε επίσης με 2-1 απέναντι στην... κουρασμένη Γρανάδα.

Η Βιγιαρεάλ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Κάντιθ και να πάρει ένα πάρα πολύ σημαντικό «τρίποντο» στη μάχη των ευρωπαϊκών θέσεων. Νίκη και για τη Βαλένθια που επικράτησε επίσης με 2-1 απέναντι στην… κουρασμένη Γρανάδα.

Βιγιαρεάλ – Κάντιθ 2-1

Νίκη… χρυσάφι για τη Βιγιαρεάλ που κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Καντίθ για την 28η αγωνιστική της La Liga και να μειώσει τη διαρορά της από την 5η Σοσιεδάδ στους δύο βαθμούς, με τους Βάσκους να παίζουν το βράδυ με την Μπαρτσελόνα!

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και πήραν προβάδισμα με το… καλημέρα. Ο Τζέραρντ Μορένο ευστόχησε από τα έντεκα βήματα στο πέναλτι που κέρδισε ο Παρέχο και έγραψε μόλις στο 5ο λεπτό το 1-0 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κάρλος Μπάκα εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Μορένο και με ένα πολύ καλό τελείωμα, έκανε το 2-0 στο 67ο λεπτο. Η Κάντιθ ωστόσο μείωσε άμεσα με τον Φερνάντεθ, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης με το 2-1 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα…

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Αλμπιόλ, Γασπάρ, Εστουπινιάν, Φούνες Μόρι, Φόιθ, Παρέχο, Τριγέρος (73’ Αλκάθερ), Τσουκβουέζε (81’ Πίνο), Μπάκα (73’ Μόι Γκόμεθ), Χεράρδ Μορένο (90’ Πεδράθα)

ΚΑΔΙΘ: Λεντέσμα, Φάλι, Καρκελέν, Κάλα, Άλεξ, Εσπίνο (74’ Αλέχο), Μάρι (86’ Πόμπο), Σάλβι (74’ Χάιρο), Γιόνσον (63’ Περέα), Νεγρέδο, Σομπρίνο (86’ Μάλμπασιτς)

Βαλένθια – Γρανάδα 2-1

Σημαντική νίκη για τη Βαλένθια που κατάφερε να επικρατήσει της Γρανάδα στο «Μεστάγια» με 2-1 και να επιστρέψει στα «τρίποντα». Οι «νυχτερίδες» εκμεταλλεύτηκαν την κόπωση της Γρανάδα από την ιστορική της πρόκρισης στους «8» του Europa League και μπήκε από το ξεκίνημα πολύ δυνατά, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό με γκολ του Ντάνιελ Βας.

Στο 66ο λεπτο, ο Άλεξ Μπλάνκο έγραψε το 2-0 και «σφράγισε» τη νίκη, καθώς οι φιλοξενούμενοι έδειχναν πολύ κουρασμένοι και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελευταίο λεπτό με τον Σολδάδο.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Σίλεσεν, Κορέια, Παουλίστα, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Βας (87′ Γιουνούς Μούσα), Ράτσιτς, Σολέρ, Μπλάνκο (79′ Λι), Μάξι Γκόμες, Γκέδες (89′ Βαγιέχο)

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρουί Σίλβα, Βίκτορ Ντίαθ, Χέρμαν Σάντσεθ, Ντουάρτε, Κίνι, Ετέκι (76′ Γκοναλόν), Γιάνγκελ Ερέρα, Φέντε (45′ Μοντόρο), Κίνα (45′ Ματσίς (64′ Μολίνα)), Κένεντι (58′ Πουέρτας), Σολδάδο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ