Στη Βαρκελώνη για συνάντηση με τον Λαπόρτα ο μάνατζερ και ο πατέρας του Χάαλαντ! (pics & vids)

Στη Βαρκελώνη για συνάντηση με τον Λαπόρτα ο μάνατζερ και ο πατέρας του Χάαλαντ! (pics & vids)

Στη Βαρκελώνη βρέθηκε σήμερα ο μάνατζερ του Έρλινγκ Χάαλαντ μαζί με τον πατέρα του Νορβηγού, με σκοπό να συζητήσουν με τον Ζουάν Λαπόρτα για μία ενδεχόμενη μεταγραφή του 20χρονου στην Μπαρτσελόνα!

Βόμβα από τη Βαρκελώνη και δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο! Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Sport ο μάνατζερ του Έρλιγνκ Χάαλαντ, Μίνο Ραϊόλα, μαζί με τον πατέρα του Νορβηγού, βρέθηκαν σήμερα στην Καταλονία με σκοπό να συναντηθούν με τον Ζουάν Λαπόρτα!

Οι κάμερες έπιασαν τους δύο άνδρες να βγαίνουν από το αεροδρόμιο του El Prat, όπου τους περίμενε ένας από τους οδηγούς του Λαπόρτα!

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τους ανέλυσε τα πλάνα του και το μεγάλο πρότζεκτ που ετοιμάζει, όπου θέλει να έχει μέσα και τον σούπερ σταρ της Ντόρτμουντ.

Η συζήτηση έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα όπως μεταφέρουν οι Ισπανοί, ωστόσο δεν υπήρξε καμία συμφωνία, καθώς ήταν περισσότερο σαν μία επαφή «γνωριμίας». Μία συνάντηση ωστόσο που δείχνει τις προθέσεις του 59χρονου ο οποίος έχει βάλει ως στόχο την επιστροφή των «μπλαουγκράνα» στην κορυφή!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ