Ρικέλμε : «Ο Ζιντάν θα φύγει αν γίνω πρόεδρος»

Ρικέλμε : «Ο Ζιντάν θα φύγει αν γίνω πρόεδρος»

Η προεκλογικές υποσχέσεις του Ενρίκε Ρικέλμε, φαίνεται να έχουν αντίκτυπο στον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν.

Μετά την Μπαρτσελόνα, έρχεται η σειρά του αντίπαλου δέους, Ρεάλ Μαδρίτης, να μπει σε «τροχιά» εκλογών. Ο εκ των υποψηφίων διαδόχων για την προεδρία, Ενρίκε Ρικέλμε, υποστήριξε πως θα πραγματοποιηθούν ριζικές αλλαγές στην ομάδα.

Μία εκ των τροποποιήσεων που σκοπεύει να κάνει πράξη ο Ισπανός, είναι και η απομάκρυνση του Ζινεντίν Ζιντάν από τον πάγκο. «Αν είμαι εγώ ο επόμενος πρόεδρος των «μερένγκες», ο Ζιντάν δεν θα παραμείνει προπονητής του συλλόγου», ανέφερε συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας.

Παράλληλα, στο μυαλό του διαθέτει κάποιους αντικαταστάτες του Γάλλου, οι οποίοι αποτελούν «βαριά ονόματα». «Χρειαζόμαστε ένα νέο προφίλ προπονητή όπως για παράδειγμα του Κλοπ. Ο Ραούλ θα μπορούσε να είναι μια τέτοια επιλογή», τόνισε επίσης ο 32χρονος.

Αναφερόμενος ακόμα στην περίπτωση Χάαλαντ δήλωσε πως: «Ο πιθανός αθλητικός διευθυντής μου, μίλησε με τον Μίνο Ραϊόλα την Τετάρτη. Ρωτήσαμε απλά για την περίπτωση Χάαλαντ και μας ενημέρωσε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ