Θουμπιθαρέτα : «Ο Μέσι έχει ήδη αποφασίσει»

Θουμπιθαρέτα : «Ο Μέσι έχει ήδη αποφασίσει»

Ο Άντονι Θουμπιθαρέτα τοποθετήθηκε σχετικά με την περίπτωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα και ανέφερε πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει αποφασίσει.

Θέση για την περίπτωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα πήρε ο Άντονι Θουμπιθαρέτα και ανέφερε ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει αποφασίσει.

Πολλά γράφονται, με τις φήμες ολοένα να φουντώνουν γύρω από το μέλλον του 33χρονου επιθετικού, όμως σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην τερματοφύλακα και παράγοντα της Μπαρτσελόνα ο Μέσι έχει πάρει την απόφαση του, απλά έχει επιλέξει να μην την ανακοινώσει.

«Στην διαδικασία κατά την οποία λαμβάνουμε τις αποφάσεις μας, δεχόμαστε διάφορες επιρροές. Αλλά νομίζω, ότι ο Μέσι έχει ήδη αποφασίσει, λίγο-πολύ στο μυαλό του. Ο Μέσι είναι ποδοσφαιριστής, δεν είναι προϊόν μάρκετινγκ.

Είναι ήδη αρκετά μεγάλος για να ξέρει ότι μερικές φορές κερδίζουμε και μερικές φορές χάνουμε. Το ερώτημα, είναι εάν νιώθει καλά στην Μπάρτσα», ανέφερε ο Θουμπιθαρέτα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Catalunya Ràdio».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ