Marca : Αποχωρεί οριστικά ο Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι

Marca : Αποχωρεί οριστικά ο Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι

Η απόφαση για την παραχώρηση του Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι έχει παρθεί από τους μερέγχες, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ισπανίας και Ευρώπης να έχουν πάρει την οριστική τους απόφαση, όπως αναφέρει η εφημερίδα Marca. Ο προπονητής των μερέγχες, Ζινεντίν Ζιντάν δεν φαίνεται να υπολογίζει τον Ουαλό σταρ για τα βασικά του σχέδια, περνώντας τον άσο ως αλλαγή στο 76ο λεπτό στη θέση του Μπενζεμά στη χθεσινή αναμέτρηση με τη Λεγανιές.

Σύμφωνα με τη Marca, ο Μπέιλ θα πωληθεί κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου, πληρώνοντας και το γεγονός των συχνών τραυματισμών που του κόστισαν τη συμμετοχή σε πολλά παιχνίδια της Ρεάλ.

Πλέον, η βασίλισσα θα αναζητήσει προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή της, για τον οποίο στο παρελθόν είχε ενδιαφερθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως το ποσό των 90.000.000 ευρώ που ζητούσε η Ρεάλ είχε κριθεί υπερβολικό από την αγγλική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ