Μπαρτσελόνα : O Λαπόρτα βλέπει Τσάβι

Μπαρτσελόνα : O Λαπόρτα βλέπει Τσάβι

Παρά τα θετικά αποτελέσματα του Ρόναλντ Κούμαν, ο Ζουάν Λαπόρτα συνεχίζει να καλοβλέπει την περίπτωση του Τσάβι για την Μπαρτσελόνα

Η κατάκτηση του Copa Del Rey για την Μπαρτσελόνα, μετά την νίκη με 4-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο, δεν φαίνεται να λειτούργησε ως δικλείδα ασφαλείας για τον Ρόναλντ Κούμαν σχετικά με το μέλλον του στον σύλλογο.

Ο Ολλανδός τεχνικός μπορεί να διόρθωσε το πολύ κακό ξεκίνημα της χρονιάς των «μπλαουγκράνα», ωστόσο ακόμα δεν φαίνεται να έχει πείσει τον Ζουάν Λαπόρτα για την παραμονή του. Ο αποκλεισμός από την Παρί Σεν Ζερμέν καθώς και η ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης, δεν αποκλείεται να ήταν αυτά που «χτύπησαν το καμπανάκι» για τον ισχυρό άνδρα της ομάδας της Καταλονίας που έχει πάντα στο μυαλό του τον Τσάβι.

Η σκέψη του Λαπόρτα λοιπόν μοιάζει να μεταφέρεται στην Αραβία και την Αλ Σαάντ του Γκιγιέρμε, την οποία προπονεί ο γνώριμος στον ισπανικό σύλλογο, Τσάβι. Ο πρώην ποδοσφαιριστής χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τον Ισπανό επιχειρηματία, ο οποίος τον εξετάζει ως πιθανό αντικαταστάτη του Κούμαν για το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ