Νίκη με… άρωμα Ευρώπης για Σοσιεδάδ (2-1), η Γρανάδα «πάτησε» την Εϊμπάρ (4-1)

Νίκη με… άρωμα Ευρώπης για Σοσιεδάδ (2-1), η Γρανάδα «πάτησε» την Εϊμπάρ (4-1)

Η Σοσιεδάδ ζορίστηκε αρκετά κόντρα στη Θέλτα, όμως πήρε ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» στη μάχη που δίνει για το ευρωπαϊκό εισητήριο (2-1), ενώ η Γρανάδα «καθάρισε» με άνεση την ουραγό Εϊμπάρ (4-1).

Τα βρήκε… σκούρα η Σοσιεδάδ κόντρα στη Θέλτα, όμως πανηγύρισε μια νίκη τεράστιας σημασίας στον αγώνα που δίνει ώστε να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισητήριο (2-1), ενώ η Γρανάδα είχε ένα εύκολο βράδυ κόντρα στην ουραγό Εϊμπάρ, που οι ελπίδες της για παραμονή στη La Liga είναι ελάχιστες (4-1).

Σοσιεδάδ – Θέλτα 2-1

Οι «κέλτες» μπορεί να πάλεψαν και να έκαναν δύσκολο το βράδυ των Βάσκων, όμως έφυγαν ηττημένοι από το Σαν Σεμπαστιάν.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 22′ με τον Ούγκο Μάγιο να νικάει όλη την άμυνα της Σοσιεδάδ στο ψηλό παιχνίδι και με μια κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ρεμίρο. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα, όταν ο Πορτού σκόραρε ύστερα από ωραία συνργασία με τον Φερνάντεθ (25′).

Στο 29′ οι Βάσκοι κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Ισάκ αστόχησε, αλλά έπειτα από 10 λεπτά ο διαιτητής τους έστειλε πάλι στην άσπρη βούλα και με την εύστοχη εκτέλεση του Γιανουζάι διαμορφώθηκε το τελικό 2-1 που έστειλε την Σοσιεδάδ στην 5η θέση της βαθμολογίας.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Γκοροσαβέλ, Λε Νορμάντ (85′ Σάγκναν), Μονρεάλ, Ελουστόνδο, Γιανουζάι (45′ Οϊαρθάμπαλ), Γκουρίδι, Πόρτου, Γκεβάρα (69′ Θουμπιμέντι), Ισάκ (69′ Μπερενετσέα), Κάρλος Φερνάντεθ (72′ Μπαουτίστα Γιόν)

ΘΕΛΤΑ: Βιγιάρ, Αραούχο (85′ Φακούντο Φερέιρα), Καρικόλ (62′ Φοντάν), Ούγκο Μάγιο, Μουρίγιο, Ντένις Σουάρεθ (62′ Μπέλτραν), Νολίτο (79′ Σολάρι), Τάπια, Μπράιθ Μέντεθ, Σάντι Μίνα, Ιάγο Άσπας

Γρανάδα – Εϊμπάρ 4-1

Η Γρανάδα έκανε… πάρτι κόντρα στην ουραγό Εϊμπάρ που εμφανίεται σε κάθε παιχνίδι χειρότερη από το προηγούμενο.

Στο 21′ ο Σολδάδο άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Πουέρτας, ο οποίος στο 37′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και μείωσαν στο 64′ με τον Κίκε, αλλά αυτό ήταν και το ταβάνι τους.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο 77′ ο Σολδάδο έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, διπλασιάζοντας και τα γκολ του, ενώ στο 81′ ο Κένεντι διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΓΡΑΝΔΑ: Ρουί Σίλβα, Ζέρμαν Σάντσεθ, Βαγιέχο (81′ Νέχουεν Πέρεθ), Φουλκιέ, Κίνι, Μοντόρο (71′ Βίκτορ Ντίαθ), Γιάνχελ Ερέρα, Ματσίς (71′ Κένεντι), Πουέρτας, Μολίνα (51′ Γκοναλόν), Σολδάδο (81′ Κάρλος Νέβα)

ΕΪΜΠΑΡ: Ντιμίτροβιτς, Σέρχιο Άλβαρεθ (60′ Κότε), Ολιβέιρα, Ράφα Σοάρες (45′ Πέδρο Λεόν), Αρβίγια, Ρέθιο, Ντιόπ (60′ Κίκε), Πόθο, Μπράιαν Χιλ (83′ Αριεταλεανιθμπεασκόα), Κίκε Γκαρθία (83′ Κέβιν Ροντρίγκες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ