«Ο ατζέντης του Βαϊνάλντουμ συζητά για τριετές συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα»

«Ο ατζέντης του Βαϊνάλντουμ συζητά για τριετές συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα»

Ο ατζέντης του Βαϊνάλντουμ διαπραγματεύεται συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τη Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ.

Το σίριαλ με την ανανέωση συμβολαίου του Τζίνι Βαϊνάλντουμ συνεχίζεται στη Λίβερπουλ, με τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ να αναφέρουν πως υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι.

Ο Ολλανδός μέσος αποτελεί έναν κομβικό παίκτη για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος τον υπολογίζει στα πλάνα του, ωστόσο το συμβόλαιο του Βαϊνάλντουμ φέρεται να έχει μεγάλες απαιτήσεις, με τη διοίκηση των Reds να μην είναι διατεθειμένη να φτάσει στα υψηλά επίπεδα που επιθυμεί ο παίκτης.

Οι δύο πλευρές φαίνεται να μη τα βρίσκουν για την ανανέωση του συμβολαίου του και ο διεθνής Ολλανδός αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Όπως είναι γνωστό εδώ και μήνες, η Μπαρτσελόνα έχει εκδηλώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την απόκτησή του και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Όπως αναφέρει η αγγλική «Mirror», ο ατζέντης του Βαϊνάλντουμ έχει προχωρήσει σημαντικά τις συζητήσεις με τη νέα διοίκηση των «μπλαουγκράνα», με τις δύο πλευρές να διαπραγματεύονται ένα συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο 30χρονος παίκτης της Λίβερπουλ έχει απασχολήσει επίσης και το ενδιαφέρον άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως της Ίντερ, της Γιουβέντους και της Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Πρωταθλητές Αγγλίας να παρουσιάζονται απρόθυμοι να τον ανανεώσουν για παραπάνω από δύο χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ