Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 1-2

Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 1-2

Με δύο γκολ του Αντουάν Γκριεζμάν, η Μπαρτσελόνα έφυγε με το διπλό (1-2) από την έδρα της Βιγιαρεάλ και μείωσε τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης στους δύο βαθμούς!

Μπαρτσελόνα για κούπα! Με μία τρομερή εμφάνιση του Αντουάν Γκριεζμάν που σκόραρε δύο γκολ, οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 2-1 της Βιγιαρεάλ στο «Θεράμικα» και έκαναν αποφαστιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς μείωσαν τη διαφορά τους από την πρώτη Ατλέτικο μόλις στους δύο βαθμούς.

Παρότι η Βιγιαρεάλ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν δεν έπεσε ψυχολογικά και με δύο τέρματα του Γάλλου επιθετικού γύρισε «τούμπα» το ματς και έφτασε σε ένα τεράστιο διπλό, πιάνοντας στους 71 βαθμούς τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ωστόσο έχει και έναν αγώνα περισσότερο.

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες για να βρει πρώτη γκολ στο παιχνίδι, με τον Ντε Γιόνγκ να χάνει το… άχαστο! Η Βιγιαρεάλ ήταν τελικά αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ, με τον Τσουνκουέζε να εκμεταλλεύεται το λάθος του Ζόντι Άλμπα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν, γράφοντας το 1-0 στο 26ο λεπτό.

Η απάντηση της Μπαρτσελόνα ωστόσο ήταν άμεση, καθώς μόλις δύο λεπτά αργόταρα οι «μπλαουγκράνα» έφεραν το παιχνίδι και πάλι στα ίσα με μία τρομερή λόμπα του Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος έξι λεπτά αργότερα εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Φόιθ, κάνοτας έτσι την ολική ανατροπή για την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Τρινγκέρος αποβλήθηκε στο 65′ για ένα… δολοφονικό μαρκάρισμα στον Μέσι, με την Μπαρτσελόνα να διαχειρίζεται το σκορ, με το 2-1 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα…

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Τόρες, Φόιθ, Αλμπιόλ (89’ Γασπάρ), Αλμπέρτο Μορένο (60’ Εστουπινιάν), Καπού (77’ Μόι Γκόμεθ), Παρέχο, Τσουκβουέζε (89’ Πίνο), Τριγέρος, Αλκάθερ (60’ Κοκλέν), Χεράρδ Μορένο

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Λενγκλέ, Άλμπα, Πικέ, Μινγκέθα, Ντεστ (46’ Σέρτζι Ρομπέρτο), Μπούσκετς (88’ Αραούχο), Πέδρι (64’ Μορίμπα), Ντε Γιονγκ, Γκριεζμάν (80’ Ντεμπελέ), Μέσι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ