Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα 2-0

Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα 2-0

Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά για να «καθαρίσει» την Οσασούνα (2-0) και να μείνει στη μάχη του τίτλου, λίγο πριν τη ρεβάνς για τους «4» του Champions League με την Τσέλσι.

Μέσα σε τέσσερα λεπτά η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε της Οσασούνα χάρη σε δύο γκολ των Μιλιτάο (76′) και Κασεμίρο (80′) και τώρα στρέφει την προσοχή της στη ρεβάνς της Τετάρτης (5/5) με την Τσέλσι για την ημιτελική φάση του Champions League.

Αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» για τους Μαδριλένους, που βρίσκονται στη 2η θέση στο -2 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο και στο +3 από την 3η Μπαρτσελόνα, η οποία θα αντιμετωπίσει αύριο τη Βαλένθια στο Μεστάγια.

Από την άλλη, η ομάδα της Παμπλόνα παρέμεινε στην 11η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς και δεν έχει να ελπίζει, αλλά ούτε και να φοβάται κάτι.

Η «Βασίλισσα» είχε σε όλη τη διάρκεια τον έλεγχο του παιχνιδιού και αρκετές ευκαιρίες, όμως ο Σέρχιο Ερέρα δεν της επέτρεπε να πάρει το προβάδισμα. Ωστόσο, στο 76′ ο Μιλιτάο τον νίκησε με μια εκπληκτική κεφαλιά και έπειτα από 4 λεπτά ο Κασεμίρο μετά από εξαιρετική πάσα του Μπενζεμά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Οδριοθόλα, Μιλιτάο, Βαράν (46′ λ. τρ. Νάτσο), Μαρσέλο (64′ Μιγκέλ Γκουτιέρεθ), Μπλάνκο, Καζεμίρο, Ασένσιο (82′ Αρίμπας), Αζάρ (72′ Ίσκο), Βινίσιους Ζούνιορ (64′ Ροντρίγκο), Μπενζεμά.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Σέρχιο Ερέρα, Νάτσο Βιδάλ, Αριδάνε, Νταβίδ Γκαρθία, Μάνου Σάντσεθ, Χάβι Μαρτίνεθ (64′ Μπράσανατς), Μονκαγιόλα, Τορό, Ρομπέρτο Τόρες (82′ Μπάρχα), Τσίμι Άβιλα (64′ Μπουντιμίρ), Ρουμπέν Γκαρθία (82′ Αδριάν Λόπεθ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ