Τυφλός και κουφός οπαδός απολαμβάνει τη Μπαρτσελόνα με απίστευτο τρόπο! (vds+pics)

Τυφλός και κουφός οπαδός απολαμβάνει τη Μπαρτσελόνα με απίστευτο τρόπο! (vds+pics)

Δείτε τον μοναδικό τρόπο που επινόησαν δύο φίλοι, προκειμένου ο ένας που αντιμετωπίζει πρόβλημα όρασης και ακοής να μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο και να αντιλαμβάνεται όλα όσα διαδραματίζονται στο χορτάρι.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι όλου του πλανήτη βλέποντας τη Μπαρτσελόνα της εποχής Μέσι αναφωνούν συχνά τη φράση «… να είχα χίλια μάτια να σε απολαμβάνω». Ο Χοσέ, ένας οπαδός των μπλαουγκράνα, καταφέρνει να κάνει πράξη αυτή τη φράση, παρότι τυφλός και κουφός!

Πώς το καταφέρνει αυτό; Χάρη στη βοήθεια ενός καλού του φίλου και χρησιμοποιώντας ένα μικρό γηπεδάκι. Ο Θέσαρ μετατρέπεται στα μάτια και τα αυτιά του Χοσέ και τον κάνει να αισθάνεται λες και δεν υφίσταται το παραμικρό πρόβλημα!

Ο Χοσέ είναι Κολομβιανός και αρέσκεται πολύ στο να πηγαίνει στο γήπεδο. Έτσι μετά από μια πρόσκληση που δέχθηκαν, βρέθηκαν στο Καμπ Νου και παρακολούθησαν το σαββατιάτικο (24/2) ματς της Μπάρτσα με τη Χιρόνα.

Ο τρόπος που κάνουν την «ιεροτελεστία τους» έχει ως εξής: Ο ένας κάθεται πάντα απέναντι από τον άλλον και ανάμεσά τους έχουν ένα μικρό γηπεδάκι. Ο Θέσαρ κρατώντας τα χέρια του Χοσέ, τα μετακινεί στο γηπεδάκι αναλόγως με το που βρίσκεται η μπάλα και έτσι ο φίλος του αντιλαμβάνεται του που ακριβώς παίζεται το ματς.

Παράλληλα οι δυο τους έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη μέθοδο επικοινωνίας που βοηθάει τον Χοσέ να καταλαβαίνει ακόμη καλύτερα τι ακριβώς συμβαίνει δίπλα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ