Κούμαν: «Υπήρξαν πράγματα που δεν πήγαν καλά στην αποθεραπεία του Φατί»

Κούμαν: «Υπήρξαν πράγματα που δεν πήγαν καλά στην αποθεραπεία του Φατί»

Ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Άνσου Φατί, τονίζοντας πως τα πράγματα δεν πήγαν καλά στην αποθεραπεία του όμως θα επιστρέψει δυνατός μετά το χειρουργείο.

Ο Άνσου Φατί υποβλήθηκε χθες Πέμπτη (6/5) στην Πορτογαλία, σε εγχείρηση στο γόνατο του, με σκοπό να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό. Με αυτό να είναι το τέταρτο χειρουργείο για τον 18χρονο!

Ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε για την κατάσταση του παίκτη του, τονίζοντας πως θα χρειαστεί λίγος καιρός για να είναι έτοιμος και πως το σημαντικό είναι ότι θα αναρρώσει και θα επιστρέψει δυνατός στη δράση.

Οι δηλώσεις του Ρόνλαντ Κούμαν:

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του. Μιλήσαμε όμως λίγο πριν το ταξίδι του. Δυστυχώς θα πάρει αρκετό καιρό (να επιστρέψει). Υπήρξαν πράγματα που δεν πήγαν καλά στην αποθεραπεία του, αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες.

Πέντε με έξι μήνες είναι πολύς καιρός. Το πιο σημαντικό είναι πως θα αναρρώσει, θα γίνει καλά και θα βρίσκεται μαζί μας. Είναι άσχημο όμως πως αυτό θα συμβεί από τη νέα σεζόν. Είναι σημαντικό που θα λείψει ένας παίκτης σαν εκείνον, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως γυρίσει έτοιμος και θα επιστέψει στη δράση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ