Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη 2-2

Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη 2-2

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή στην τελική ευθεία της La Liga και να γίνει φαβορί για τον τίτλο, όμως ήρθε ισόπαλη με τη Σεβίλλη (2-2).

«Χ» που κρίνει πρωτάθλημα μπορεί να ήταν αυτό που έφερε η Ρεάλ Μαδρίτης με τη Σεβίλλη στο «Αλφρέντο ντι Στέφανο» (2-2). Η «Βασίλισσα» είχε την ευκαιρία με νίκη να πατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν και να γίνει φαβορί για τον τίτλο, όμως δεν τα κατάφερε κόντρα στους Ανδαλουσιάνους.

Το παιχνίδι κρίθηκε στη φάση του 74ου λεπτού, όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε αρχικά πέναλτι υπέρ των Μαδριλένων, όμως στη συνέχεια μετά από χρήση VAR γύρισε τη φάση πίσω και έστειλε την ομάδα του Λοπετέγκι στην άσπρη βούλα.

Με αυτή την ισοπαλία οι «μερένχες» μένουν στη 2η θέση της βαθμολογίας με 75 βαθμούς σε ισοβαθμία με τη 2η Μπαρτσελόνα και στο -2 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο. Από την άλλη, η Σεβίλλη παράμεινε στην 4η θέση με 71 βαθμούς.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν μπήκε αρκετά καλά στο παιχνίδι και μόλις στο 12′ βρήκε δίχτυα με τον Μπενζεμά, όμως το τέρμα του Γάλλου ακυρώθηκε, καθώς είχε προηγηθεί οφσάιντ. Στο 22′ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με κανονικό γκολ και πήραν το προβάδισμα χάρη σε τέρμα του Φερνάντο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και στο 67′ ισοφάρισαν με τον Ασένσιο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από ασίστ του Κρος. Η φάση που έκρινε κατά ένα μεγάλο ποσοστό τον αγώνα ήταν αυτή του 74′, όταν ο διαιτητής του ματς καταλόγισε πέναλτι υπέρ των Μαδριλένων, όμως έπειτα από χρήση VAR το πήρε πίσω για να στείλει στην άσπρη βούλα τελικά την ομάδα του Λοπετέγκι, καθώς είχε προηγηθεί χέρι του Μιλιτάο.

Ο Ράκιτιτς ανέλαβε την εκτέλεση του, ευστόχησε και έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του «σκοτώνοντας» τη Ρεάλ, η οποία όμως δεν πέταξε «λευκή πετσέτα» και ανταμείφθηκε, διότι στο 90+5′ με ένα σουτ του Κρος που βρήκε στον Αζάρ έφερε πάλι το ματς στα ίσια και διαμορφώθηκε το τελικό 2-2, ενώ λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Κασεμίρο έχασε μεγάλη ευκαιρία για πραγματοποιήσει μια επική ανατροπή τίτλου.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Μαρσέλο (66’ Ασένσιο), Νάτσο, Μιλιτάο, Οντριοθόλα, Μόντριτς (66’ Μιγκέλ Γκουτιέρες), Κρόος, Κασεμίρο, Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους (79’ Αζάρ)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νάβας Κουντέ, Ακούνια, Ντιέγκο Κάρλος, Ράκιτιτς (87’ Τόρες), Φερνάντο , Πάπου Γκόμες (56’ Εν Νεσιρί), Σούσο (83’ Όσκαρ Ροντρίγκεθ), Οκάμπος (87’ Ντε Γιονγκ), Χορδάν (83’ Γκουντέλι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ