Γρανάδα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-4: Διέλυσε τη Γρανάδα κι ελπίζει…

Γρανάδα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-4: Διέλυσε τη Γρανάδα κι ελπίζει…

Η Ρεάλ πέρασε εύκολα με 4-1 από την έδρα της Γρανάδα, μείωσε στους δύο βαθμούς ξανά από την Ατλέτικο και ελπίζει ακόμη για τίτλο με δύο αγωνιστικές να απομένουν.

Άνετο πέρασμα για τη Ρεάλ από την έδρα της Γρανάδα την οποία διέλυσε με 4-1 και επανέφερε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ατλέτικο στους δύο βαθμούς. Ελπίζει ακόμα για τον τίτλο η ομάδα του Ζιντάν που περιμένει γκέλα των «ροχιμπλάνκος» σε ένα από δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος αφού ευνοείται και στην ισοβαθμία.

Στο 14′ η Ρεάλ «άγγιξε» το γκολ με τον Μπενζεμά και τελικά το βρήκε τρία λεπτά μετά. Από υπέροχη ασίστ του Γκουτιέρεθ ο Μόντριτς έκανε το 1-0 για τη «Βασίλισσα» με τη Γρανάδα να απειλεί για πρώτη φορά στο 27′ όταν το σουτ του Μάρβιν έφυγε λίγο έξω. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ήρθε και το 2-0 για τη Ρεάλ με όμορφη ατομική ενέργεια του Ροντρίγκο.

Η Γρανάδα φάνηκε ότι μπαίνει ξανά στο ματς όταν ο Μολίνα που λίγες εβδομάδες πριν είχε κάνει τη ζημιά στην Μπαρτσελόνα, μείωσε από κοντά σε 1-2 αλλά η χαρά του κράτησε πολύ λίγο. Στο 75′ ο Οντριοθόλα έκανε το 1-3 από γύρισμα του Αζάρ και ένα λεπτό αργότερα ο Μπενζεμά σκόραρε για ακόμη ένα ματς φέτος κι έκανε το 1-4, ύστερα από τραγικό λάθος του Ρουί Σίλβα.

Στη Χώρα των Βάσκων με την Μπιλμπάο την επόμενη και προτελευταία αγωνιστική η Ρεάλ, την ώρα που η Ατλέτικο θα υποδέχεται στην έδρα της την Οσασούνα έχοντας σαφώς πιο εύκολο έργο. Όλα τα ματς την Κυριακή με κοινή ώρα έναρξης (19:30).

Γρανάδα: Ρουί Σίλβα, Χερμάν Σάντσεθ (81’ Νεχουέν Πέρεθ), Ντουάρτε, Κίνι, Φουλκιέ, Γκοναλόν, Φέδε Βίκο (54’ Σόρο), Πουέρτας (67’ Αντριάν Μαρίν), Ετεκί (67’ Κίνα), Μολίνα, Ματσίς (54’ Σουάρες)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Νάτσο Μιλιτάο, Γκουτιέρεθ, Μόντριτς, Κασεμίρο, Βαλβέρδε (62’ Ίσκο), Μάρβιν (46’ Οντριοθόλα), Μπενζεμά (77’ Μαριάνο Ντίαθ), Ροδρίγο (62’ Ασένσιο), Βινίσιους (61’ Αζάρ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ