Κούμαν: «Θέλω να μείνω στην Μπαρτσελόνα, αλλά είναι στο χέρι του προέδρου»

Κούμαν: «Θέλω να μείνω στην Μπαρτσελόνα, αλλά είναι στο χέρι του προέδρου»

Ο Ρόναλντ Κούμαν εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, όμως τόνισε πως για αυτό θα αποφασίσει ο πρόεδρος της ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα.

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Ρόναλντ Κούμαν, όμως τόνισε ότι την απόφαση θα την πάρει ο διοικητικός ηγέτης των «μπλαουγκράνα», Ζοάν Λαπόρτα.

Επιπλέον, ο Ολλανδός τεχνικός σημείωσε πως η ισπανική ομάδα εχει βελτιωθεί αρκετά μέσα από τη δουλειά του.

«Έχουμε μιλήσει με τον Λαπόρτα για την ομάδα, για τη σεζόν και για τα τελευταία αποτελέσματα. Θα συναντηθούμε ξανά στο τέλος της σεζόν, μπορώ και θέλω να συνεχίσω ως προπονητής εάν έχω την απόλυτη εμπιστοσύνη της ομάδας.

Είμαι χαρούμενος εδώ και θέλω να συνεχίσω, βλέπω πως υπάρχει χώρος για βελτίωση στην ομάδα και υπάρχει ο σωστός δρόμος για να πορευτούμε ενόψει της νέας σεζόν. Δεν θα μιλήσω ξανά για το μέλλον μου, αυτό θα αποφασιστεί μετά το τέλος της σεζόν. Η τελευταία κουβέντα θα έρθει από τον πρόεδρο της ομάδας. Είμαι πολύ ήρεμος σχετικά με αυτό το θέμα.

Έχω αισθανθεί ότι έχω αδικηθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Εάν ακούσετε τα μίντια τις τελευταίες εβδομάδες, φαίνεται λες και έχουμε κάνει κακή δουλειά και δεν συμφωνώ με αυτό. Πρέπει να αναλύσουμε τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κούμαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ