Πήρε Μίτσελ η Χετάφε (pic)

Πήρε Μίτσελ η Χετάφε (pic)

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, θα βρεθεί στον πάγκο της Χετάφε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η Xετάφε ανακοίνωσε την απόκτηση του γνώριμου στο ελληνικό κοινό, Μίτσελ, ο οποίος θα την αναλάβει ξανά για τις επόμενες δύο σεζόν.

Η ισπανική ομάδα είπε αντίο στον μέχρι πρότινος τεχνικό της, Χοσέ Μπορνταλάς, την Τετάρτη, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να θεωρείται ο κατάλληλος άνθρωπος για την ομάδα.

Αυτή είναι η δεύτερη θητεία του στον σύλλογο της Μαδριλένικης ομάδας, αφού στις 27 Απριλίου 2009 αντικατέστησε το Βίκτορ Μουνιόθ στον πάγκο της και κατάφερε να την σώσει στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

«Ο Μίτσελ επιστρέφει στον πάγκο της «Αζουλόνα», μετά τις  παρουσίες που είχε σε αυτήν τις σεζόν 2009, 2009/10 και 2010/11.

Είναι ο τρίτος προπονητής με τους περισσότερους επίσημους αγώνες στην Primera Dividion, με 101 αγώνες. Υπό την καθοδήγησή του, φτάσαμε στη δεύτερη καλύτερη κατάταξη, έκτη, ενώ ακολούθησε το πέρασμα στο UEFA Europa League και ο ημιτελικός του Copa del Rey.

Η παρουσίασή του θα γίνει τη Δευτέρα 31 Μαΐου, στις 12:00 στην αίθουσα Τύπου του Κολοσσαίου», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ