Ρεάλ Σοσιεδάδ : Aνακοίνωσε τον Μογιά

Ρεάλ Σοσιεδάδ : Aνακοίνωσε τον Μογιά

Ο Άνχελ Μόγια έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης κι ανακοινώθηκε πως υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα δυόμισι χρόνια με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζει να «ξεσκαρτάρει» το έμψυχο υλικό της και χθες έλυσε το συμβόλαιο της με τον Ανχελ Μογιά, ο οποίος είναι ο πέμπτος παίκτης, που φεύγει από τους ροχιμπλάνκος, μετά τους Λουσιάνο Βιέτο (Βαλένθια), Αουγκούστο Φερναντές (Πεκίνο Ρένε), Γιανίκ Καράσκο (Νταλιάν Γιφάνκ) και Νίκολα Γκαϊτάν (Νταλιάν Γιφάνκ).

Ο Μόγια δεν έμεινε για πολύ χωρίς δουλειά, καθώς ανακοινώθηκε πως υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα δυόμισι χρόνια με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Τα προβλήματα που προέκυψαν με τους τερματοφύλακες της Σοσιεδάδ ανάγκασαν τη διοίκηση των Βάσκων να προχωρήσει στην απόκτηση γκολκίπερ.

Έτσι, η ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν ανακοίνωσε την απόκτηση του Μόγια, ώστε ν’ αντικαταστήσει τους τραυματίες Χερόνιμο Ρούλι και Τόνιο Ραμίρεθ. Ο Μόγια θα είναι στην αποστολή των Βάσκων για το αυριανό ματς κόντρα στη Σεβίλλη για την 26η αγωνιστική της Primera Division.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ