Στην κορυφαία 11άδα στην ιστορίας της Λεγκανές ο Σιόβας!

Στην κορυφαία 11άδα στην ιστορίας της Λεγκανές ο Σιόβας!

Οι οπαδοί της Λεγκανές λατρεύουν τον Σιόβα και τον συμπεριέλαβαν τον Σιόβα στην κορυφαία 11άδα του συλλόγου όλων των εποχών

Απίστευτο κι όμως… ισπανικό. Ο Δημήτρης Σιόβας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη χρόνο στο ρόστερ της Λεγκανές, αλλά έχει εντυπωσιάσει τόσο πολύ τους οπαδούς της ομάδας του, σε σημείο να ψηφιστεί ως ένας από τους καλύτερους παίκτες που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα του συλλόγου!

Μάλιστα, δεν πρόκειται για κάποια… παρακμιακή έρευνα, αλλά για μία ψηφοφορία της ισπανικής εφημερίδας «Marca», η οποία κάλεσε τους οπαδούς της ομάδας-έκπληξη της φετινής Πριμέρα Ντιβιζιόν να επιλέξουν τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του συλλόγου. Με τον Σιόβα να είναι ένας από τους 11 εκλεκτούς και να καταλαμβάνει την 6η θέση στις συνολικές ψήφους!

Στην ίδια 11άδα με τον Σιόβα, που αποτελεί το σημείο αναφοράς της απίθανης άμυνας της Λεγκανές (σ.σ. έχει δεχθεί μόλις 5 γκολ), βρίσκονται αρκετοί από τους νυν συμπαίκτες του, καθώς η Λεγκανές βιώνει τις σπουδαιότερες στιγμές της ιστορίας της, αλλά και ο Σαμουέλ Ετό, ο οποίος είχε αγωνιστεί ως δανεικός (από τη Ρεάλ) στο «Butarque» τη σεζόν 1997-98.

Αναλυτικά, η κορυφαία 11άδα στην ιστορία της Λεγκανές αποτελείται από τους: Σεράντες, Ινσούα, Μαντοβάνι, Σιόβας, Ντιέγκο Ρίκο, Πάτσι Πουνιάλ, Βιβάρ Δοράδο, Γκαμπριέλ Πίρες, Σιμανόβσκι, Κατάνια, Ετο’ό

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ